Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Lovely Diary: M&M's, crackers en een lege inbox

Een tijdje terug vroeg ik jullie op Facebook of jullie het leuk zouden vinden om een wekelijkse diary van mij te zien op SWIL. Hier werd erg goed op gereageerd en ben meteen aan de slag gegaan met het verzamelen van foto's Laat je weten wat je ervan vond en of je mijn diary vaker zou willen zien op SWIL?


Op Facebook konden jullie al een kleine sneak peek zien van de SWIL-shop die binnenkort online gaat en waar je de unieke Dream armbandjes kunt bestellen. We keep you posted!

Mijn nagellakjes stonden eerst netjes in een doos maar ik wou ze zien, ik besloot ze daarom in een glazen vierkanten vaas te stoppen :-) Mijn gedachten... ik wil graag de onderste kleur haha!

Nom nom nom cracker met kaas en komkommer!

Omdat ik onwijs veel ben afgevallen heb ik wel een "lekker" tussendoortje verdient, een paar m&m's

Weten jullie nog mijn eerste Diary op FG waarin ik een Wish armbandje liet zien? Dat is zo'n 6 maanden geleden ongeveer maar nog steeds zit het armbandje muurvast. Leuk dat ie zolang blijft zitten maar die wens komt zo natuurlijk nooit uit ;-)

Afgelopen week een onwijze drukte in de mailbox, veel getypt maar dan heb je ook wat.. 

Alvast een kleine sneak peek van mijn aankopen bij Sans-online.com

Ik ontvang een super leuke uitnodiging voor het persevent van Kruidvat maar helaas kon ik er zelf niet bij zijn, wel zaten er in de doos een paar leuke goodies waarover ik zeker nog een artikel ga maken.

Iets nieuws van Balmain hair, colorflash tape in & go! Ik heb ze getest en binnenkort vind je een review online.

Verlaafd aan beide nieuwe sprays van Dove! Wat een uitvinding. Vanmiddag lees je mijn ervaring met beide sprays.

Een tijdje geleden had ik me aangemeld bij Fashiolista, een website waar je jouw fashionfinds kunt delen. Ik moet zeggen dat ik eerst niet erg onder de indruk was maar nu ik door heb hoe het allemaal werkt ben ik addicted!
Om deze diary af te sluiten, een gorgeous foto van mijn zus(je). Na haar examen gaat ze verder leren  in de fotografie en hier zit een mega trotse grote zus!