Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary: M&M's, crackers en een lege inbox

Een tijdje terug vroeg ik jullie op Facebook of jullie het leuk zouden vinden om een wekelijkse diary van mij te zien op SWIL. Hier werd erg goed op gereageerd en ben meteen aan de slag gegaan met het verzamelen van foto's Laat je weten wat je ervan vond en of je mijn diary vaker zou willen zien op SWIL?


Op Facebook konden jullie al een kleine sneak peek zien van de SWIL-shop die binnenkort online gaat en waar je de unieke Dream armbandjes kunt bestellen. We keep you posted!

Mijn nagellakjes stonden eerst netjes in een doos maar ik wou ze zien, ik besloot ze daarom in een glazen vierkanten vaas te stoppen :-) Mijn gedachten... ik wil graag de onderste kleur haha!

Nom nom nom cracker met kaas en komkommer!

Omdat ik onwijs veel ben afgevallen heb ik wel een "lekker" tussendoortje verdient, een paar m&m's

Weten jullie nog mijn eerste Diary op FG waarin ik een Wish armbandje liet zien? Dat is zo'n 6 maanden geleden ongeveer maar nog steeds zit het armbandje muurvast. Leuk dat ie zolang blijft zitten maar die wens komt zo natuurlijk nooit uit ;-)

Afgelopen week een onwijze drukte in de mailbox, veel getypt maar dan heb je ook wat.. 

Alvast een kleine sneak peek van mijn aankopen bij Sans-online.com

Ik ontvang een super leuke uitnodiging voor het persevent van Kruidvat maar helaas kon ik er zelf niet bij zijn, wel zaten er in de doos een paar leuke goodies waarover ik zeker nog een artikel ga maken.

Iets nieuws van Balmain hair, colorflash tape in & go! Ik heb ze getest en binnenkort vind je een review online.

Verlaafd aan beide nieuwe sprays van Dove! Wat een uitvinding. Vanmiddag lees je mijn ervaring met beide sprays.

Een tijdje geleden had ik me aangemeld bij Fashiolista, een website waar je jouw fashionfinds kunt delen. Ik moet zeggen dat ik eerst niet erg onder de indruk was maar nu ik door heb hoe het allemaal werkt ben ik addicted!
Om deze diary af te sluiten, een gorgeous foto van mijn zus(je). Na haar examen gaat ze verder leren  in de fotografie en hier zit een mega trotse grote zus!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.