Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely diary: Buddha's, piemels en ballerina's

Deze week stond in het teken van pakketjes ontvangen, gesneuvelde bronzer, winter kleding in dozen proppen en de zomer kleding tevoorschijn halen. Winter schoenen maakte plaats voor zomer schoenen en een bomvolle agenda om dan alsnog een hoop te vergeten!


Alweer een paar weken geleden verloor ik mijn telefoon hoesje die ik al zolang had. Helaas pindakaas, tijd voor een nieuwe. Lekker simpel met croco print!

"Meet me at coral Island" van Catrice. Dit lakje kocht ik afgelopen winter maar heb hem nog niet 1 keer op mijn nagels gehad. Dat werd dus tijd!

Je bent gek van buddha's of je bent het niet en ja, ik ben GEK op buddha's. Dit schilderij hangt nu boven mijn bed.

Wat is het? Dat weten jullie gauw genoeg ;-) 

Van het pr bureau van Etos ontvang ik deze Bronzing Powder maar helaas, hij heeft de rit niet gered :-( 

Nooooh! Helemaal gesneuveld!

Volg jij ons al via Facebook? Bij 500 likes geven we 5 "dream" armbandjes weg en bij 600 likes (+ 600 likes op de fanpage van MYfavoSTYLE) geven we een Friis & Company tas weg, snel liken dus!

Een kledingstuk ontworpen door Bas Kosters, de piemel broek. Overigens liep hij met deze broek te paraderen tijden de lancering van de Nederlandse Vogue. Eerlijk is eerlijk, bekijks heb je sowieso ;-)
Items uit de nieuwe LOOkX spring/summer collectie. Volgende week meer.

Misschien ietwat overdreven maar de hele winter heb ik in mijn uggs gewoond en de zon scheen deze week volop dus werd het tijd voor de koraal ballerina's! 

Zien jullie 'm? ;-)

Onlangs is het zusje van SWIL online gegaan, sdil.nl  #trots

Zonder mijn oordopjes ben ik een wrak! Ik ga nergens heen zonder deze dingen. Ik zou nog eerder mijn telefoon vergeten, haha!
Deze diary sluit ik af met een mini Kim. Best fashionable toch? ;-) 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.