Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Lovely diary: Buddha's, piemels en ballerina's

Deze week stond in het teken van pakketjes ontvangen, gesneuvelde bronzer, winter kleding in dozen proppen en de zomer kleding tevoorschijn halen. Winter schoenen maakte plaats voor zomer schoenen en een bomvolle agenda om dan alsnog een hoop te vergeten!


Alweer een paar weken geleden verloor ik mijn telefoon hoesje die ik al zolang had. Helaas pindakaas, tijd voor een nieuwe. Lekker simpel met croco print!

"Meet me at coral Island" van Catrice. Dit lakje kocht ik afgelopen winter maar heb hem nog niet 1 keer op mijn nagels gehad. Dat werd dus tijd!

Je bent gek van buddha's of je bent het niet en ja, ik ben GEK op buddha's. Dit schilderij hangt nu boven mijn bed.

Wat is het? Dat weten jullie gauw genoeg ;-) 

Van het pr bureau van Etos ontvang ik deze Bronzing Powder maar helaas, hij heeft de rit niet gered :-( 

Nooooh! Helemaal gesneuveld!

Volg jij ons al via Facebook? Bij 500 likes geven we 5 "dream" armbandjes weg en bij 600 likes (+ 600 likes op de fanpage van MYfavoSTYLE) geven we een Friis & Company tas weg, snel liken dus!

Een kledingstuk ontworpen door Bas Kosters, de piemel broek. Overigens liep hij met deze broek te paraderen tijden de lancering van de Nederlandse Vogue. Eerlijk is eerlijk, bekijks heb je sowieso ;-)
Items uit de nieuwe LOOkX spring/summer collectie. Volgende week meer.

Misschien ietwat overdreven maar de hele winter heb ik in mijn uggs gewoond en de zon scheen deze week volop dus werd het tijd voor de koraal ballerina's! 

Zien jullie 'm? ;-)

Onlangs is het zusje van SWIL online gegaan, sdil.nl  #trots

Zonder mijn oordopjes ben ik een wrak! Ik ga nergens heen zonder deze dingen. Ik zou nog eerder mijn telefoon vergeten, haha!
Deze diary sluit ik af met een mini Kim. Best fashionable toch? ;-)