Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Lovely diary: Buddha's, piemels en ballerina's

Deze week stond in het teken van pakketjes ontvangen, gesneuvelde bronzer, winter kleding in dozen proppen en de zomer kleding tevoorschijn halen. Winter schoenen maakte plaats voor zomer schoenen en een bomvolle agenda om dan alsnog een hoop te vergeten!


Alweer een paar weken geleden verloor ik mijn telefoon hoesje die ik al zolang had. Helaas pindakaas, tijd voor een nieuwe. Lekker simpel met croco print!

"Meet me at coral Island" van Catrice. Dit lakje kocht ik afgelopen winter maar heb hem nog niet 1 keer op mijn nagels gehad. Dat werd dus tijd!

Je bent gek van buddha's of je bent het niet en ja, ik ben GEK op buddha's. Dit schilderij hangt nu boven mijn bed.

Wat is het? Dat weten jullie gauw genoeg ;-) 

Van het pr bureau van Etos ontvang ik deze Bronzing Powder maar helaas, hij heeft de rit niet gered :-( 

Nooooh! Helemaal gesneuveld!

Volg jij ons al via Facebook? Bij 500 likes geven we 5 "dream" armbandjes weg en bij 600 likes (+ 600 likes op de fanpage van MYfavoSTYLE) geven we een Friis & Company tas weg, snel liken dus!

Een kledingstuk ontworpen door Bas Kosters, de piemel broek. Overigens liep hij met deze broek te paraderen tijden de lancering van de Nederlandse Vogue. Eerlijk is eerlijk, bekijks heb je sowieso ;-)
Items uit de nieuwe LOOkX spring/summer collectie. Volgende week meer.

Misschien ietwat overdreven maar de hele winter heb ik in mijn uggs gewoond en de zon scheen deze week volop dus werd het tijd voor de koraal ballerina's! 

Zien jullie 'm? ;-)

Onlangs is het zusje van SWIL online gegaan, sdil.nl  #trots

Zonder mijn oordopjes ben ik een wrak! Ik ga nergens heen zonder deze dingen. Ik zou nog eerder mijn telefoon vergeten, haha!
Deze diary sluit ik af met een mini Kim. Best fashionable toch? ;-)