Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Leggings bij Sans-online.com

Sans Online  begint mijn één van mijn favorieten kleding webshops te worden. Ik heb hier al meedere keren leuke kleding besteld voor ook erg leuke prijsjes. De service is top, bestel je voor 16:00 dan heb je de volgende dag je bestelling in huis. De verpakking is helemaal top, mijn eerste bestelling kreeg ik in een stoffen tasje.
Daarin zat een plastic tasje van Sans en daar weer in zaten de bestelde kledingstukken. Erg netjes verpakt en het leuke, het zwarte stoffen tasje bevat klittenband aan de bovenkant en 2 hengels waardoor het tasje ook kunt hergebruiken, daar is dus over nagedacht!

De eerste keer bestelde ik een zuurstok roze legging. (hierover volgende week meer) van het merk Pieces. Hij zat als gegoten en bij de volgende bestelling kocht ik precies dezelfde maar dan een zwarte. Ik ben verkocht! Deze leggings zitten perfect, slobberen niet, zakken niet af en de kleurtjes die ze verkopen zijn ook erg leuk. Ik heb de leggings voor je op een rijtje gezet. Ze kosten € 16,95 per stuk en zijn hier te bestellen.