Doorgaan naar hoofdcontent

Leggings bij Sans-online.com

Sans Online  begint mijn één van mijn favorieten kleding webshops te worden. Ik heb hier al meedere keren leuke kleding besteld voor ook erg leuke prijsjes. De service is top, bestel je voor 16:00 dan heb je de volgende dag je bestelling in huis. De verpakking is helemaal top, mijn eerste bestelling kreeg ik in een stoffen tasje.
Daarin zat een plastic tasje van Sans en daar weer in zaten de bestelde kledingstukken. Erg netjes verpakt en het leuke, het zwarte stoffen tasje bevat klittenband aan de bovenkant en 2 hengels waardoor het tasje ook kunt hergebruiken, daar is dus over nagedacht!

De eerste keer bestelde ik een zuurstok roze legging. (hierover volgende week meer) van het merk Pieces. Hij zat als gegoten en bij de volgende bestelling kocht ik precies dezelfde maar dan een zwarte. Ik ben verkocht! Deze leggings zitten perfect, slobberen niet, zakken niet af en de kleurtjes die ze verkopen zijn ook erg leuk. Ik heb de leggings voor je op een rijtje gezet. Ze kosten € 16,95 per stuk en zijn hier te bestellen.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.