Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Leggings bij Sans-online.com

Sans Online  begint mijn één van mijn favorieten kleding webshops te worden. Ik heb hier al meedere keren leuke kleding besteld voor ook erg leuke prijsjes. De service is top, bestel je voor 16:00 dan heb je de volgende dag je bestelling in huis. De verpakking is helemaal top, mijn eerste bestelling kreeg ik in een stoffen tasje.
Daarin zat een plastic tasje van Sans en daar weer in zaten de bestelde kledingstukken. Erg netjes verpakt en het leuke, het zwarte stoffen tasje bevat klittenband aan de bovenkant en 2 hengels waardoor het tasje ook kunt hergebruiken, daar is dus over nagedacht!

De eerste keer bestelde ik een zuurstok roze legging. (hierover volgende week meer) van het merk Pieces. Hij zat als gegoten en bij de volgende bestelling kocht ik precies dezelfde maar dan een zwarte. Ik ben verkocht! Deze leggings zitten perfect, slobberen niet, zakken niet af en de kleurtjes die ze verkopen zijn ook erg leuk. Ik heb de leggings voor je op een rijtje gezet. Ze kosten € 16,95 per stuk en zijn hier te bestellen.