Doorgaan naar hoofdcontent

Isabel Marant imitatie sneakers bij H&M

Isabel Marant sneakers zijn niet meer uit je geheugen te wissen! Deze lovely sneakers spot je bij de bekende bloggers en bij diversen celebs. Nou weten we allemaal dat deze sneakers een fortuin kosten en je toch diep in je buidel moet tasten om deze shoes aan te kunnen schaffen maar no worries, diversen modeketens hebben al de na maak Marant sneakers op de markt gebracht.

Zo ook H&M! Onderstaande schoenen spotte ik voor een mini prijsje van € 29,95 en maar liefst in twee kleurtjes. De witte variant met een neon groene binnenkant en een zwarte met neon groene variant. Ik ben fan! Op het eerste oog doen ze me denken aan de ongelooflijke hype uit de Spice Girls tijd, you know what I mean? De grote mega plateauzolen die je echt in je kast moest hebben staan.

Onderstaande sneakers bestellen? Klik dan op de link onder jou favoriet. Psssst.. ben je helemaal weg van de sneakers, wees dan snel met bestellen want ze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Sneakers met sleehak wit € 29,95


Sneaker met sleekhak zwart € 29,95


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.