Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Isabel Marant imitatie sneakers bij H&M

Isabel Marant sneakers zijn niet meer uit je geheugen te wissen! Deze lovely sneakers spot je bij de bekende bloggers en bij diversen celebs. Nou weten we allemaal dat deze sneakers een fortuin kosten en je toch diep in je buidel moet tasten om deze shoes aan te kunnen schaffen maar no worries, diversen modeketens hebben al de na maak Marant sneakers op de markt gebracht.

Zo ook H&M! Onderstaande schoenen spotte ik voor een mini prijsje van € 29,95 en maar liefst in twee kleurtjes. De witte variant met een neon groene binnenkant en een zwarte met neon groene variant. Ik ben fan! Op het eerste oog doen ze me denken aan de ongelooflijke hype uit de Spice Girls tijd, you know what I mean? De grote mega plateauzolen die je echt in je kast moest hebben staan.

Onderstaande sneakers bestellen? Klik dan op de link onder jou favoriet. Psssst.. ben je helemaal weg van de sneakers, wees dan snel met bestellen want ze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Sneakers met sleehak wit € 29,95


Sneaker met sleekhak zwart € 29,95