Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hét nieuwste zusje van SWIL

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd op onze facebook pagina, SWIL zou er een zusje bij krijgen! Eindelijk is het zover en SDIL ( She does it lovely) is geboren, trots dat we zijn. Op SWIL verschenen er regelmatig recepten en diy artikelen, dit kon anders want een recept kun je natuurlijk niet lovely dragen.

She does it lovely is een website boordevol tips over make-up, heerlijke recepten, liefde en een hoop meer, een echt girly girl website! SDIL is nu nog vrij leeg maar daar werken we aan.

Ook zullen wij regelmatig blog tips geven en de eerst staat al online, hoe start je met een blog. Ben jij nieuwschierig geworden? Surf dan snel naar SDIL.nl, volg ons op Facebook en via Bloglovin om zo als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe berichten. Zien we je daar?