2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Hét nieuwste zusje van SWIL

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd op onze facebook pagina, SWIL zou er een zusje bij krijgen! Eindelijk is het zover en SDIL ( She does it lovely) is geboren, trots dat we zijn. Op SWIL verschenen er regelmatig recepten en diy artikelen, dit kon anders want een recept kun je natuurlijk niet lovely dragen.

She does it lovely is een website boordevol tips over make-up, heerlijke recepten, liefde en een hoop meer, een echt girly girl website! SDIL is nu nog vrij leeg maar daar werken we aan.

Ook zullen wij regelmatig blog tips geven en de eerst staat al online, hoe start je met een blog. Ben jij nieuwschierig geworden? Surf dan snel naar SDIL.nl, volg ons op Facebook en via Bloglovin om zo als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe berichten. Zien we je daar?