Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Hét nieuwste zusje van SWIL

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd op onze facebook pagina, SWIL zou er een zusje bij krijgen! Eindelijk is het zover en SDIL ( She does it lovely) is geboren, trots dat we zijn. Op SWIL verschenen er regelmatig recepten en diy artikelen, dit kon anders want een recept kun je natuurlijk niet lovely dragen.

She does it lovely is een website boordevol tips over make-up, heerlijke recepten, liefde en een hoop meer, een echt girly girl website! SDIL is nu nog vrij leeg maar daar werken we aan.

Ook zullen wij regelmatig blog tips geven en de eerst staat al online, hoe start je met een blog. Ben jij nieuwschierig geworden? Surf dan snel naar SDIL.nl, volg ons op Facebook en via Bloglovin om zo als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe berichten. Zien we je daar?