Doorgaan naar hoofdcontent

Hét nieuwste zusje van SWIL

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd op onze facebook pagina, SWIL zou er een zusje bij krijgen! Eindelijk is het zover en SDIL ( She does it lovely) is geboren, trots dat we zijn. Op SWIL verschenen er regelmatig recepten en diy artikelen, dit kon anders want een recept kun je natuurlijk niet lovely dragen.

She does it lovely is een website boordevol tips over make-up, heerlijke recepten, liefde en een hoop meer, een echt girly girl website! SDIL is nu nog vrij leeg maar daar werken we aan.

Ook zullen wij regelmatig blog tips geven en de eerst staat al online, hoe start je met een blog. Ben jij nieuwschierig geworden? Surf dan snel naar SDIL.nl, volg ons op Facebook en via Bloglovin om zo als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe berichten. Zien we je daar?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.