Doorgaan naar hoofdcontent

Hét kantoor van Rachel Zoe

Wij kunnen uren wegdromen bij foto's van mooie ingerichte kantoren en dan voornamelijk de fashion kantoren! Rachel Zoe heeft zo een kantoor waar je stijl van achterover valt. Een beetje hebberig worden we wel van haar luxe kantoor. Benieuwd? Lees dan snel verderWelke schoenen trekken we vandaag eens aan? iene miene mutte....

Voor iedere outfit een andere clutch, just the way we like it!

More shoes......

and more..


Zoe's inspiratie brikbord

Natuurlijk mag er ook geen kleding ontbreken in dit fashionable kantoor.

En een echt fashionista heeft "nooit"genoeg nagellak!
Hier zouden we wel een kopje koffie of thee kunnen drinken om ondertussen de mooiste schoenen te passen ;-) Wat jullie?

Beeld: thecoveteur.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.