Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hét kantoor van Rachel Zoe

Wij kunnen uren wegdromen bij foto's van mooie ingerichte kantoren en dan voornamelijk de fashion kantoren! Rachel Zoe heeft zo een kantoor waar je stijl van achterover valt. Een beetje hebberig worden we wel van haar luxe kantoor. Benieuwd? Lees dan snel verderWelke schoenen trekken we vandaag eens aan? iene miene mutte....

Voor iedere outfit een andere clutch, just the way we like it!

More shoes......

and more..


Zoe's inspiratie brikbord

Natuurlijk mag er ook geen kleding ontbreken in dit fashionable kantoor.

En een echt fashionista heeft "nooit"genoeg nagellak!
Hier zouden we wel een kopje koffie of thee kunnen drinken om ondertussen de mooiste schoenen te passen ;-) Wat jullie?

Beeld: thecoveteur.com