Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hét bavaria jurkje bij Action

Kun je het je nog herinneren? Die hype rondom de Bavaria jurkjes die voor veel ophef zorgde en niet meer uit het nieuws waren weg te denken. Bij zoveel kratjes bier kreeg je een Bavaria jurkje cadeau en werkelijk half vrouwelijk Nederland liep in het oranje jurkje.


Koninginnedag komt eraan maar ook het voetballen begint straks weer. Een mooie tijd om oranje kleding te shoppen. Ik vond op internet hét Bavaria jurkje voor maar € 6,95 bij Action. Wees er snel bij want ik denk dat ze als warme broodjes over te toonbank vliegen!
www.action.nl