Doorgaan naar hoofdcontent

Hét bavaria jurkje bij Action

Kun je het je nog herinneren? Die hype rondom de Bavaria jurkjes die voor veel ophef zorgde en niet meer uit het nieuws waren weg te denken. Bij zoveel kratjes bier kreeg je een Bavaria jurkje cadeau en werkelijk half vrouwelijk Nederland liep in het oranje jurkje.


Koninginnedag komt eraan maar ook het voetballen begint straks weer. Een mooie tijd om oranje kleding te shoppen. Ik vond op internet hét Bavaria jurkje voor maar € 6,95 bij Action. Wees er snel bij want ik denk dat ze als warme broodjes over te toonbank vliegen!
www.action.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.