Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Hét bavaria jurkje bij Action

Kun je het je nog herinneren? Die hype rondom de Bavaria jurkjes die voor veel ophef zorgde en niet meer uit het nieuws waren weg te denken. Bij zoveel kratjes bier kreeg je een Bavaria jurkje cadeau en werkelijk half vrouwelijk Nederland liep in het oranje jurkje.


Koninginnedag komt eraan maar ook het voetballen begint straks weer. Een mooie tijd om oranje kleding te shoppen. Ik vond op internet hét Bavaria jurkje voor maar € 6,95 bij Action. Wees er snel bij want ik denk dat ze als warme broodjes over te toonbank vliegen!
www.action.nl