Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Green meets zebra

Ik ben fan van de gekleurde broeken trend! Afgelopen jaar veroverde ze langzamerhand de mode wereld maar nu zijn ze niet meer weg te denken. Hoe combineer je nou een fel gekleurde broek?


Ik heb gekozen voor een fel groene legging, met een overzised zebra t-shirts. Aan de voetjes bruin/beige kleurige ballerina's met tassels en voor de tas heb ik gekozen voor een vintage look. De outfit kun je natuurlijk nog aankleden met accessoires zoals armbanden of een leuke bijpassende ketting.