2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Green meets zebra

Ik ben fan van de gekleurde broeken trend! Afgelopen jaar veroverde ze langzamerhand de mode wereld maar nu zijn ze niet meer weg te denken. Hoe combineer je nou een fel gekleurde broek?


Ik heb gekozen voor een fel groene legging, met een overzised zebra t-shirts. Aan de voetjes bruin/beige kleurige ballerina's met tassels en voor de tas heb ik gekozen voor een vintage look. De outfit kun je natuurlijk nog aankleden met accessoires zoals armbanden of een leuke bijpassende ketting.