Doorgaan naar hoofdcontent

Green meets zebra

Ik ben fan van de gekleurde broeken trend! Afgelopen jaar veroverde ze langzamerhand de mode wereld maar nu zijn ze niet meer weg te denken. Hoe combineer je nou een fel gekleurde broek?


Ik heb gekozen voor een fel groene legging, met een overzised zebra t-shirts. Aan de voetjes bruin/beige kleurige ballerina's met tassels en voor de tas heb ik gekozen voor een vintage look. De outfit kun je natuurlijk nog aankleden met accessoires zoals armbanden of een leuke bijpassende ketting.
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.