Doorgaan naar hoofdcontent

Funky Phyton

Doorschijnende blousjes zijn helemaal hot dit voorjaar. Veel celebs hebben we er al mee gespot in verschillende kleuren met alleen een zwarte bh onder de blouse. Je kunt de blouse eigenlijk op veel manieren dragen. Ben je toch meer het rokjes type dan kies je natuurlijk voor een rokje want die komen ook weer helemaal terug en dan met name de rokjes tot net aan je knie of zoals wij hebben gekozen, een simpele jeans legging met een paar stoere phyton sneakers eronder.

Om de outfit helemaal af te maken hebben we gekozen voor een rode bijpassende tas. Let the summer begin! Is dit een outfit naar je hartje? Klik dan op de link onder de foto van je favo item om deze direct te bestellen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.