Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Funky Phyton

Doorschijnende blousjes zijn helemaal hot dit voorjaar. Veel celebs hebben we er al mee gespot in verschillende kleuren met alleen een zwarte bh onder de blouse. Je kunt de blouse eigenlijk op veel manieren dragen. Ben je toch meer het rokjes type dan kies je natuurlijk voor een rokje want die komen ook weer helemaal terug en dan met name de rokjes tot net aan je knie of zoals wij hebben gekozen, een simpele jeans legging met een paar stoere phyton sneakers eronder.

Om de outfit helemaal af te maken hebben we gekozen voor een rode bijpassende tas. Let the summer begin! Is dit een outfit naar je hartje? Klik dan op de link onder de foto van je favo item om deze direct te bestellen.