2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Funky Phyton

Doorschijnende blousjes zijn helemaal hot dit voorjaar. Veel celebs hebben we er al mee gespot in verschillende kleuren met alleen een zwarte bh onder de blouse. Je kunt de blouse eigenlijk op veel manieren dragen. Ben je toch meer het rokjes type dan kies je natuurlijk voor een rokje want die komen ook weer helemaal terug en dan met name de rokjes tot net aan je knie of zoals wij hebben gekozen, een simpele jeans legging met een paar stoere phyton sneakers eronder.

Om de outfit helemaal af te maken hebben we gekozen voor een rode bijpassende tas. Let the summer begin! Is dit een outfit naar je hartje? Klik dan op de link onder de foto van je favo item om deze direct te bestellen.