Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Funky Phyton

Doorschijnende blousjes zijn helemaal hot dit voorjaar. Veel celebs hebben we er al mee gespot in verschillende kleuren met alleen een zwarte bh onder de blouse. Je kunt de blouse eigenlijk op veel manieren dragen. Ben je toch meer het rokjes type dan kies je natuurlijk voor een rokje want die komen ook weer helemaal terug en dan met name de rokjes tot net aan je knie of zoals wij hebben gekozen, een simpele jeans legging met een paar stoere phyton sneakers eronder.

Om de outfit helemaal af te maken hebben we gekozen voor een rode bijpassende tas. Let the summer begin! Is dit een outfit naar je hartje? Klik dan op de link onder de foto van je favo item om deze direct te bestellen.