Doorgaan naar hoofdcontent

Copy the look: Kim Kardashian

Vaak zie je verschillende celebs rond wandelen in de meest leuke outfit's waar we spontaan jaloers op worden., alleen is de kleding die de celebs dragen 9 van de 10 keer niet te betalen. In deze nieuwe rubriek zal ik iedere week een celeb voorbij laten komen en bijna dezelfde outfit die je zelf kunt scoren maar dan door minder in je portemonnee te tasten.

Kim Kardashian bijt het spits deze week af met een mint groene blazer, zwarte broek en zwarte stappers. Ben je benieuwd hoe je deze look voor een betaalbare prijs in huis kunt halen? Lees dan gauw verder.

Klik op de link onder de afbeelding om het item te bestellen.

Schoenen € 24,95 via H&M 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.