Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Copy the look: Kim Kardashian

Vaak zie je verschillende celebs rond wandelen in de meest leuke outfit's waar we spontaan jaloers op worden., alleen is de kleding die de celebs dragen 9 van de 10 keer niet te betalen. In deze nieuwe rubriek zal ik iedere week een celeb voorbij laten komen en bijna dezelfde outfit die je zelf kunt scoren maar dan door minder in je portemonnee te tasten.

Kim Kardashian bijt het spits deze week af met een mint groene blazer, zwarte broek en zwarte stappers. Ben je benieuwd hoe je deze look voor een betaalbare prijs in huis kunt halen? Lees dan gauw verder.

Klik op de link onder de afbeelding om het item te bestellen.

Schoenen € 24,95 via H&M