Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Copy the look: Kim Kardashian

Vaak zie je verschillende celebs rond wandelen in de meest leuke outfit's waar we spontaan jaloers op worden., alleen is de kleding die de celebs dragen 9 van de 10 keer niet te betalen. In deze nieuwe rubriek zal ik iedere week een celeb voorbij laten komen en bijna dezelfde outfit die je zelf kunt scoren maar dan door minder in je portemonnee te tasten.

Kim Kardashian bijt het spits deze week af met een mint groene blazer, zwarte broek en zwarte stappers. Ben je benieuwd hoe je deze look voor een betaalbare prijs in huis kunt halen? Lees dan gauw verder.

Klik op de link onder de afbeelding om het item te bestellen.

Schoenen € 24,95 via H&M