Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Cocktailjurkjes i love

Nog even en we kunnen de jurkjes weer uit de kast trekken zonder een panty eronder aan te trekken. Ik hou geregeld de zoekwoorden op Swil in de gaten en zo zag ik dat er veel gezocht is op Cocktailjurkjes. Ik vroeg jullie via onze Fanpage of jullie het leuk zouden vinden als we een aantal cocktailjurkjes op een rijtje zouden zetten.

Jullie antwoord was overduidelijk! Zo ben ik in de online shopping wereld gedoken en heb ik een paar mooie cocktailjurkjes gevonden voor budget prijsjes. De Fiona Dress van Zalando is mijn favoriet! Heb je een leuk jurkje in het rijtje gevonden, klik dan onder de afbeelding op de link om deze meteen te bestellen.