2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Cocktailjurkjes i love

Nog even en we kunnen de jurkjes weer uit de kast trekken zonder een panty eronder aan te trekken. Ik hou geregeld de zoekwoorden op Swil in de gaten en zo zag ik dat er veel gezocht is op Cocktailjurkjes. Ik vroeg jullie via onze Fanpage of jullie het leuk zouden vinden als we een aantal cocktailjurkjes op een rijtje zouden zetten.

Jullie antwoord was overduidelijk! Zo ben ik in de online shopping wereld gedoken en heb ik een paar mooie cocktailjurkjes gevonden voor budget prijsjes. De Fiona Dress van Zalando is mijn favoriet! Heb je een leuk jurkje in het rijtje gevonden, klik dan onder de afbeelding op de link om deze meteen te bestellen.