Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Cocktailjurkjes i love

Nog even en we kunnen de jurkjes weer uit de kast trekken zonder een panty eronder aan te trekken. Ik hou geregeld de zoekwoorden op Swil in de gaten en zo zag ik dat er veel gezocht is op Cocktailjurkjes. Ik vroeg jullie via onze Fanpage of jullie het leuk zouden vinden als we een aantal cocktailjurkjes op een rijtje zouden zetten.

Jullie antwoord was overduidelijk! Zo ben ik in de online shopping wereld gedoken en heb ik een paar mooie cocktailjurkjes gevonden voor budget prijsjes. De Fiona Dress van Zalando is mijn favoriet! Heb je een leuk jurkje in het rijtje gevonden, klik dan onder de afbeelding op de link om deze meteen te bestellen.