Doorgaan naar hoofdcontent

Cocktailjurkjes i love

Nog even en we kunnen de jurkjes weer uit de kast trekken zonder een panty eronder aan te trekken. Ik hou geregeld de zoekwoorden op Swil in de gaten en zo zag ik dat er veel gezocht is op Cocktailjurkjes. Ik vroeg jullie via onze Fanpage of jullie het leuk zouden vinden als we een aantal cocktailjurkjes op een rijtje zouden zetten.

Jullie antwoord was overduidelijk! Zo ben ik in de online shopping wereld gedoken en heb ik een paar mooie cocktailjurkjes gevonden voor budget prijsjes. De Fiona Dress van Zalando is mijn favoriet! Heb je een leuk jurkje in het rijtje gevonden, klik dan onder de afbeelding op de link om deze meteen te bestellen.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.