Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Budget tip: Jeans legging

Leggings zijn zo een beetje de musthave in iedere kledingkast en het liefst hebben we ze natuurlijk zo goedkoop mogelijk maar wel eentje die nog lekker zit en er goed uit ziet. Regelmatig struin ik het internet af naar leuke budget tips en zo kwam ik deze Jeans legging tegen.

Bij Big Bazar scoor jij nu voor het zachte prijsje van € 6,99 een Jeans legging in twee verschillende kleuren. Verkrijgbaar in maat 32-44 en ladies, op=op! Voor die paar centen kun jij er niet vies bij lopen toch?

www.bigbazar.eu