Doorgaan naar hoofdcontent

Budget schoenen bij Action

We kunnen onze winterlaarzen wel opbergen want de lente laat zich zien en dat betekend, tijd voor de blote voetjes in onze slippers en lage sneakers met voetsokjes. Action heeft haar assortiment weer uitgebreid met een hoop nieuw schoeisel.

Voor geweldige budget prijsje vul jij je schoenen garderobe flink aan met deze mooierds. Vooral de ballerina's zijn erg leuk en spotgoedkoop. Natuurlijk ren jij meteen naar Action om je mandje vol te gooien met onderstaande schoentjes en slippers! Happy shopping!

Kunstleer slippers € 4,95 
Sneakers € 2,99

Pailetten ballerina € 4,95

Ballerina € 4,95
Espadrille € 9,95
Canvas schoen ruit € 4,29


Canvas schoen bloemen € 4,29
Pvc sandaaltjes € 1,59
Ballerina € 5,49


www.action.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.