Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

Budget schoenen bij Action

We kunnen onze winterlaarzen wel opbergen want de lente laat zich zien en dat betekend, tijd voor de blote voetjes in onze slippers en lage sneakers met voetsokjes. Action heeft haar assortiment weer uitgebreid met een hoop nieuw schoeisel.

Voor geweldige budget prijsje vul jij je schoenen garderobe flink aan met deze mooierds. Vooral de ballerina's zijn erg leuk en spotgoedkoop. Natuurlijk ren jij meteen naar Action om je mandje vol te gooien met onderstaande schoentjes en slippers! Happy shopping!

Kunstleer slippers € 4,95 
Sneakers € 2,99

Pailetten ballerina € 4,95

Ballerina € 4,95
Espadrille € 9,95
Canvas schoen ruit € 4,29


Canvas schoen bloemen € 4,29
Pvc sandaaltjes € 1,59
Ballerina € 5,49


www.action.nl