Doorgaan naar hoofdcontent

Bruno Banani Dangerous Man for him

Vanaf Februari 2012 ligt de nieuwe geur van Bruno Banani "Dangerous man" voor hem al in de schappen. Dangerous man is gecreƫerd voor de avontuurlijke mannen die de vrouwen in vuur en vlam zetten en niet vies zijn van een beetje verleiden. Dangerous man zou de mannen hierbij moeten helpen.

Ben je benieuwd naar de geur vanuit de ogen van een man? Lees dan gauw verder.

Als je de verpakking ziet staan in de winkel heeft het een stoere uitstraling en denk je meteen aan een luchtje met veel pit. Direct aan de verpakking is al af te lezen dat het om een Bruno Banani luchtje gaat door de scheve accenten.

Het flesje is ook weer typisch Bruno Banani. De kleur van het flesje is glanzend zwart met een chromen touch. 


De dop is vervangen door een lipje onder het spuitmondje. Dit zelf vind ik een nadeel. Ik had er zelf graag een dop op gezien om het flesje compleet te maken.


Top noten:
Bergamot, Citroen, Sinaasappel, Mandarijn, Kumquat, Zee water.

Midden noten: 
Nootmuskaat, Kruidnagel, Peper.

Basis noten: 
Virginia Ceder, Amber, Tonka boon.

Dangerous man is een zoete maar ook pittige geur. De combinatie van Citroen, Sinaasappel en Mandarijn komen sterk naar voren en maken het luchtje fris. De Peper met Nootmuskaat en Kruidnagel maken het daarbij ook pittig. Alles bij elkaar een fris, sterk ruikende Eau de toilette.

Met vier spuitjes blijft het luchtje de hele dag goed hangen. Ben je opzoek naar Eau de toilette die lang blijft hangen, een unieke geur heeft en voor een redelijke prijs dan is dit zeker een aanrader.


Eau de toilette 30 ml €18,00
Eau de toilette 50 ml €27,00
Eau de toilette 75 ml €37,00
Aftershave 50 ml €19,95
Shower gel 150 ml € 9,95
Deodorant Aerosol Spray 150 ml € 9,95


(door Jeen)

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.