Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Bruno Banani Dangerous Man for him

Vanaf Februari 2012 ligt de nieuwe geur van Bruno Banani "Dangerous man" voor hem al in de schappen. Dangerous man is gecreëerd voor de avontuurlijke mannen die de vrouwen in vuur en vlam zetten en niet vies zijn van een beetje verleiden. Dangerous man zou de mannen hierbij moeten helpen.

Ben je benieuwd naar de geur vanuit de ogen van een man? Lees dan gauw verder.

Als je de verpakking ziet staan in de winkel heeft het een stoere uitstraling en denk je meteen aan een luchtje met veel pit. Direct aan de verpakking is al af te lezen dat het om een Bruno Banani luchtje gaat door de scheve accenten.

Het flesje is ook weer typisch Bruno Banani. De kleur van het flesje is glanzend zwart met een chromen touch. 


De dop is vervangen door een lipje onder het spuitmondje. Dit zelf vind ik een nadeel. Ik had er zelf graag een dop op gezien om het flesje compleet te maken.


Top noten:
Bergamot, Citroen, Sinaasappel, Mandarijn, Kumquat, Zee water.

Midden noten: 
Nootmuskaat, Kruidnagel, Peper.

Basis noten: 
Virginia Ceder, Amber, Tonka boon.

Dangerous man is een zoete maar ook pittige geur. De combinatie van Citroen, Sinaasappel en Mandarijn komen sterk naar voren en maken het luchtje fris. De Peper met Nootmuskaat en Kruidnagel maken het daarbij ook pittig. Alles bij elkaar een fris, sterk ruikende Eau de toilette.

Met vier spuitjes blijft het luchtje de hele dag goed hangen. Ben je opzoek naar Eau de toilette die lang blijft hangen, een unieke geur heeft en voor een redelijke prijs dan is dit zeker een aanrader.


Eau de toilette 30 ml €18,00
Eau de toilette 50 ml €27,00
Eau de toilette 75 ml €37,00
Aftershave 50 ml €19,95
Shower gel 150 ml € 9,95
Deodorant Aerosol Spray 150 ml € 9,95


(door Jeen)