Bruno Banani Dangerous Man for him

Vanaf Februari 2012 ligt de nieuwe geur van Bruno Banani "Dangerous man" voor hem al in de schappen. Dangerous man is gecreƫerd voor de avontuurlijke mannen die de vrouwen in vuur en vlam zetten en niet vies zijn van een beetje verleiden. Dangerous man zou de mannen hierbij moeten helpen.

Ben je benieuwd naar de geur vanuit de ogen van een man? Lees dan gauw verder.

Als je de verpakking ziet staan in de winkel heeft het een stoere uitstraling en denk je meteen aan een luchtje met veel pit. Direct aan de verpakking is al af te lezen dat het om een Bruno Banani luchtje gaat door de scheve accenten.

Het flesje is ook weer typisch Bruno Banani. De kleur van het flesje is glanzend zwart met een chromen touch. 


De dop is vervangen door een lipje onder het spuitmondje. Dit zelf vind ik een nadeel. Ik had er zelf graag een dop op gezien om het flesje compleet te maken.


Top noten:
Bergamot, Citroen, Sinaasappel, Mandarijn, Kumquat, Zee water.

Midden noten: 
Nootmuskaat, Kruidnagel, Peper.

Basis noten: 
Virginia Ceder, Amber, Tonka boon.

Dangerous man is een zoete maar ook pittige geur. De combinatie van Citroen, Sinaasappel en Mandarijn komen sterk naar voren en maken het luchtje fris. De Peper met Nootmuskaat en Kruidnagel maken het daarbij ook pittig. Alles bij elkaar een fris, sterk ruikende Eau de toilette.

Met vier spuitjes blijft het luchtje de hele dag goed hangen. Ben je opzoek naar Eau de toilette die lang blijft hangen, een unieke geur heeft en voor een redelijke prijs dan is dit zeker een aanrader.


Eau de toilette 30 ml €18,00
Eau de toilette 50 ml €27,00
Eau de toilette 75 ml €37,00
Aftershave 50 ml €19,95
Shower gel 150 ml € 9,95
Deodorant Aerosol Spray 150 ml € 9,95


(door Jeen)