Doorgaan naar hoofdcontent

Billion Dollar Babes opent in Amterdam

Billion Dollar Babes is een echt 100% Belgisch kledingmerk waarop de Nederlandse bodem nog niet heel erg veel over gepraat wordt maar daar komt verandering in want de sinds 2005 bestaande winkel opent binnenkort haar tweede filiaal in Amsterdam.

Billion Dollar Babes is in België opgezet en wil de Nederlandse fashionista's ook kennis laten maken met dit merk. BDB verkoopt kleding van 100% Strech Jersey en alle kledingstukken hebben één maat. Van maat 36 tot 44 maar ook de zwangere dames hoeven met BDB niet meer opzoek te gaan naar fashionable positie kleding. Je grijpt dus nooit meer mis naar je eigen maat.

22 Maart zal de opening van de tweede Billion Dollar Babes winkel gehouden worden in Amterdam. De winkel zal zich vestigen in de van Baerlestraat 118. Vrouwen met gezinnen kunnen met een gerust hart hun mannen en kinderen meenemen. Er zal een speciale kinderhoek aanwezig zijn voor de kinderen en een leeshoek waar ook koffie gedronken kan worden voor de mannen. Zo kunnen wij als dames rustig gaan passen terwijl het gezin zich met andere dingen bezig kan houden.

Ben jij benieuwd naar de collectie van BDB? Neem dan een kijkje in hun webshop www.billiondollarbabes.eu Hier kun je de gehele collectie bekijken maar ook vind je hier diversen filmpjes met interviews van de oprichtster van BDB.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.