Billion Dollar Babes opent in Amterdam

Billion Dollar Babes is een echt 100% Belgisch kledingmerk waarop de Nederlandse bodem nog niet heel erg veel over gepraat wordt maar daar komt verandering in want de sinds 2005 bestaande winkel opent binnenkort haar tweede filiaal in Amsterdam.

Billion Dollar Babes is in België opgezet en wil de Nederlandse fashionista's ook kennis laten maken met dit merk. BDB verkoopt kleding van 100% Strech Jersey en alle kledingstukken hebben één maat. Van maat 36 tot 44 maar ook de zwangere dames hoeven met BDB niet meer opzoek te gaan naar fashionable positie kleding. Je grijpt dus nooit meer mis naar je eigen maat.

22 Maart zal de opening van de tweede Billion Dollar Babes winkel gehouden worden in Amterdam. De winkel zal zich vestigen in de van Baerlestraat 118. Vrouwen met gezinnen kunnen met een gerust hart hun mannen en kinderen meenemen. Er zal een speciale kinderhoek aanwezig zijn voor de kinderen en een leeshoek waar ook koffie gedronken kan worden voor de mannen. Zo kunnen wij als dames rustig gaan passen terwijl het gezin zich met andere dingen bezig kan houden.

Ben jij benieuwd naar de collectie van BDB? Neem dan een kijkje in hun webshop www.billiondollarbabes.eu Hier kun je de gehele collectie bekijken maar ook vind je hier diversen filmpjes met interviews van de oprichtster van BDB.