Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Billion Dollar Babes opent in Amterdam

Billion Dollar Babes is een echt 100% Belgisch kledingmerk waarop de Nederlandse bodem nog niet heel erg veel over gepraat wordt maar daar komt verandering in want de sinds 2005 bestaande winkel opent binnenkort haar tweede filiaal in Amsterdam.

Billion Dollar Babes is in België opgezet en wil de Nederlandse fashionista's ook kennis laten maken met dit merk. BDB verkoopt kleding van 100% Strech Jersey en alle kledingstukken hebben één maat. Van maat 36 tot 44 maar ook de zwangere dames hoeven met BDB niet meer opzoek te gaan naar fashionable positie kleding. Je grijpt dus nooit meer mis naar je eigen maat.

22 Maart zal de opening van de tweede Billion Dollar Babes winkel gehouden worden in Amterdam. De winkel zal zich vestigen in de van Baerlestraat 118. Vrouwen met gezinnen kunnen met een gerust hart hun mannen en kinderen meenemen. Er zal een speciale kinderhoek aanwezig zijn voor de kinderen en een leeshoek waar ook koffie gedronken kan worden voor de mannen. Zo kunnen wij als dames rustig gaan passen terwijl het gezin zich met andere dingen bezig kan houden.

Ben jij benieuwd naar de collectie van BDB? Neem dan een kijkje in hun webshop www.billiondollarbabes.eu Hier kun je de gehele collectie bekijken maar ook vind je hier diversen filmpjes met interviews van de oprichtster van BDB.