2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

Bepaal zelf waar het snog team naar toe gaat en start the chaos

Flashmobs en planking maken plaats voor snoggen. Snoggen? Oh yes, Snoggen zorgt in heel Nederland voor flinke chaos! Maar wat is dat Snoggen nou eigenlijk? Ik leg het je uit dus lees gauw verder.

Snoggen is ongegeneerd een potje hevig zoenen op op een onverwachte plek waarvan je weet dat het tot chaos gaat leiden. AXE heeft het team op pad gestuurd om overal chaos te veroorzaken en op www.snoggen.nl kun jij zelf een locatie bedenken of stemmen wat de volgende locatie moet worden voor het Snoggen van het AXE team.

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat het Snoggen nou precies is, bekijk dan de video hieronder en het zal je allemaal duidelijk worden.