Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Bepaal zelf waar het snog team naar toe gaat en start the chaos

Flashmobs en planking maken plaats voor snoggen. Snoggen? Oh yes, Snoggen zorgt in heel Nederland voor flinke chaos! Maar wat is dat Snoggen nou eigenlijk? Ik leg het je uit dus lees gauw verder.

Snoggen is ongegeneerd een potje hevig zoenen op op een onverwachte plek waarvan je weet dat het tot chaos gaat leiden. AXE heeft het team op pad gestuurd om overal chaos te veroorzaken en op www.snoggen.nl kun jij zelf een locatie bedenken of stemmen wat de volgende locatie moet worden voor het Snoggen van het AXE team.

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat het Snoggen nou precies is, bekijk dan de video hieronder en het zal je allemaal duidelijk worden.