Doorgaan naar hoofdcontent

Bepaal zelf waar het snog team naar toe gaat en start the chaos

Flashmobs en planking maken plaats voor snoggen. Snoggen? Oh yes, Snoggen zorgt in heel Nederland voor flinke chaos! Maar wat is dat Snoggen nou eigenlijk? Ik leg het je uit dus lees gauw verder.

Snoggen is ongegeneerd een potje hevig zoenen op op een onverwachte plek waarvan je weet dat het tot chaos gaat leiden. AXE heeft het team op pad gestuurd om overal chaos te veroorzaken en op www.snoggen.nl kun jij zelf een locatie bedenken of stemmen wat de volgende locatie moet worden voor het Snoggen van het AXE team.

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat het Snoggen nou precies is, bekijk dan de video hieronder en het zal je allemaal duidelijk worden.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.