Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Bepaal zelf waar het snog team naar toe gaat en start the chaos

Flashmobs en planking maken plaats voor snoggen. Snoggen? Oh yes, Snoggen zorgt in heel Nederland voor flinke chaos! Maar wat is dat Snoggen nou eigenlijk? Ik leg het je uit dus lees gauw verder.

Snoggen is ongegeneerd een potje hevig zoenen op op een onverwachte plek waarvan je weet dat het tot chaos gaat leiden. AXE heeft het team op pad gestuurd om overal chaos te veroorzaken en op www.snoggen.nl kun jij zelf een locatie bedenken of stemmen wat de volgende locatie moet worden voor het Snoggen van het AXE team.

Is het je nog niet helemaal duidelijk wat het Snoggen nou precies is, bekijk dan de video hieronder en het zal je allemaal duidelijk worden.