Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Avond RTL 8 in het teken van lancering Nederland Vogue

Dat Nederland met haar eigen Vogue komt is geen geheim meer. Alle fashionista's zijn opgewonden en wachten met spanning de allereerste uitgave af. Natuurlijk mag de lancering niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom staat RTL8 21 Maart in het teken van de lancering van de Nederlande Vogue.We trappen deze avond af met de film "the September issue". Hierin wordt hoofdredactrice Anna Wintour op de voet gevolgd en hoe het er echt aan toe gaat op de redactie van Vogue. Anne Wintour en haar redactie worden gevolgd bij het maken van het dikste en meest verkochte nummer van het jaar. 

Na de film vind er een Vogue report plaats met een exclusieve blik achter de schermen bij de Nederlanse Vogue. Mode expert Fiona Hering zal de avond de genodigde gasten aan de tand voelen want wat hebben zij met fashion en wat hebben ze aan? Ook zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de Nederlande hoofdredactrice van Vogue Karin Swerink en de historie van Vogue.

‘The September Issue’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 20.30 en 22.30 uur.

‘Vogue Report’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 22.30 en 23.00 uur.