Doorgaan naar hoofdcontent

Avond RTL 8 in het teken van lancering Nederland Vogue

Dat Nederland met haar eigen Vogue komt is geen geheim meer. Alle fashionista's zijn opgewonden en wachten met spanning de allereerste uitgave af. Natuurlijk mag de lancering niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom staat RTL8 21 Maart in het teken van de lancering van de Nederlande Vogue.We trappen deze avond af met de film "the September issue". Hierin wordt hoofdredactrice Anna Wintour op de voet gevolgd en hoe het er echt aan toe gaat op de redactie van Vogue. Anne Wintour en haar redactie worden gevolgd bij het maken van het dikste en meest verkochte nummer van het jaar. 

Na de film vind er een Vogue report plaats met een exclusieve blik achter de schermen bij de Nederlanse Vogue. Mode expert Fiona Hering zal de avond de genodigde gasten aan de tand voelen want wat hebben zij met fashion en wat hebben ze aan? Ook zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de Nederlande hoofdredactrice van Vogue Karin Swerink en de historie van Vogue.

‘The September Issue’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 20.30 en 22.30 uur.

‘Vogue Report’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 22.30 en 23.00 uur.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.