Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Avond RTL 8 in het teken van lancering Nederland Vogue

Dat Nederland met haar eigen Vogue komt is geen geheim meer. Alle fashionista's zijn opgewonden en wachten met spanning de allereerste uitgave af. Natuurlijk mag de lancering niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom staat RTL8 21 Maart in het teken van de lancering van de Nederlande Vogue.We trappen deze avond af met de film "the September issue". Hierin wordt hoofdredactrice Anna Wintour op de voet gevolgd en hoe het er echt aan toe gaat op de redactie van Vogue. Anne Wintour en haar redactie worden gevolgd bij het maken van het dikste en meest verkochte nummer van het jaar. 

Na de film vind er een Vogue report plaats met een exclusieve blik achter de schermen bij de Nederlanse Vogue. Mode expert Fiona Hering zal de avond de genodigde gasten aan de tand voelen want wat hebben zij met fashion en wat hebben ze aan? Ook zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de Nederlande hoofdredactrice van Vogue Karin Swerink en de historie van Vogue.

‘The September Issue’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 20.30 en 22.30 uur.

‘Vogue Report’: uitzending RTL 8, woensdag 21 maart tussen 22.30 en 23.00 uur.