Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY WINNING || Godisawoman gympies t.w.v € 54,95

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

We hebben weer een geweldige winactie voor jullie! Je maakt kans op een paar gympies t.w.v € 54,95 uit de webshop Godisawoman. Ben je nieuwschierig geworden en wil je graag meedoen? Lees dan snel verder.Laten we je eerst is kennis maken met de webshop Godisawoman. Joanna is het gezicht achter Godisawoman wat je ook terug kunt zien in de webshop. Wat zegt Joanna zelf over haar webshop:

"Godisawoman is mijn kindje. Ik streef naar een site waar onze klant zich welkom voelt. Het is voor mij belangrijk om achter elk product te staan. Ik moet het zelf graag willen dragen en het moet binnen ieders budget en figuur passen. Service en bereikbaarheid is wat voor mij voorop staat. Een mailtje achteraf van een tevreden klant is waar ik het voor doe" 

In de webshop kun je terecht voor schoenen, kleding, accessoires maar ook mannen kunnen hier terecht.Wij zijn fan van Godisawoman! 

Wij mogen 1 paar gympies verloten t.w.v € 54,95 kleur en maat naar keuze. Je hebt keuze uit rood, zwart of blauw.
Om kans te maken op 1 van deze geweldige gympies beantwoord je onderstaande vraag. Maak je antwoord zo leuk en origineel mogelijk. Laat je antwoord in een reactie onder dit artikel achter. Zorg dat je een geldig email adres achterlaat.  Succes!

Waarom denk jij dat God a woman is?

Meedoen kan t/m Woensdag 29 Februari.


www.godisawoman.nl