Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY WINNING || Godisawoman gympies t.w.v € 54,95

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

We hebben weer een geweldige winactie voor jullie! Je maakt kans op een paar gympies t.w.v € 54,95 uit de webshop Godisawoman. Ben je nieuwschierig geworden en wil je graag meedoen? Lees dan snel verder.Laten we je eerst is kennis maken met de webshop Godisawoman. Joanna is het gezicht achter Godisawoman wat je ook terug kunt zien in de webshop. Wat zegt Joanna zelf over haar webshop:

"Godisawoman is mijn kindje. Ik streef naar een site waar onze klant zich welkom voelt. Het is voor mij belangrijk om achter elk product te staan. Ik moet het zelf graag willen dragen en het moet binnen ieders budget en figuur passen. Service en bereikbaarheid is wat voor mij voorop staat. Een mailtje achteraf van een tevreden klant is waar ik het voor doe" 

In de webshop kun je terecht voor schoenen, kleding, accessoires maar ook mannen kunnen hier terecht.Wij zijn fan van Godisawoman! 

Wij mogen 1 paar gympies verloten t.w.v € 54,95 kleur en maat naar keuze. Je hebt keuze uit rood, zwart of blauw.
Om kans te maken op 1 van deze geweldige gympies beantwoord je onderstaande vraag. Maak je antwoord zo leuk en origineel mogelijk. Laat je antwoord in een reactie onder dit artikel achter. Zorg dat je een geldig email adres achterlaat.  Succes!

Waarom denk jij dat God a woman is?

Meedoen kan t/m Woensdag 29 Februari.


www.godisawoman.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.