LOVELY WINNING || Godisawoman gympies t.w.v € 54,95

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

We hebben weer een geweldige winactie voor jullie! Je maakt kans op een paar gympies t.w.v € 54,95 uit de webshop Godisawoman. Ben je nieuwschierig geworden en wil je graag meedoen? Lees dan snel verder.Laten we je eerst is kennis maken met de webshop Godisawoman. Joanna is het gezicht achter Godisawoman wat je ook terug kunt zien in de webshop. Wat zegt Joanna zelf over haar webshop:

"Godisawoman is mijn kindje. Ik streef naar een site waar onze klant zich welkom voelt. Het is voor mij belangrijk om achter elk product te staan. Ik moet het zelf graag willen dragen en het moet binnen ieders budget en figuur passen. Service en bereikbaarheid is wat voor mij voorop staat. Een mailtje achteraf van een tevreden klant is waar ik het voor doe" 

In de webshop kun je terecht voor schoenen, kleding, accessoires maar ook mannen kunnen hier terecht.Wij zijn fan van Godisawoman! 

Wij mogen 1 paar gympies verloten t.w.v € 54,95 kleur en maat naar keuze. Je hebt keuze uit rood, zwart of blauw.
Om kans te maken op 1 van deze geweldige gympies beantwoord je onderstaande vraag. Maak je antwoord zo leuk en origineel mogelijk. Laat je antwoord in een reactie onder dit artikel achter. Zorg dat je een geldig email adres achterlaat.  Succes!

Waarom denk jij dat God a woman is?

Meedoen kan t/m Woensdag 29 Februari.


www.godisawoman.nl