Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY WINNING || Friis & Company tas van Myfavostyle.com

Gister heb je al kunnen lezen over de leuke webshop myfavostyle.com. Je kunt met 15% korting gaan shoppen in deze webshop. Meer weten klik hier. In samenwerking met MYfavoSTYLE mogen wij een een geweldige tas verloten van Friis & Company.Like de MYfavoSTYLE Facebook pagina en like She wears it lovely op Facebook. Als beide Facebook pagina's 600 likes tellen dan zal de Friis & Company tas verloot worden onder één van de likers.

Deel onderstaande foto op je prikbord met je vrienden en wie weet loop jij straks te paraderen met deze geweldige Friis & Company tas t.w.v € 59,00!www.myfavostyle.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.