Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY WINNING || Friis & Company tas van Myfavostyle.com

Gister heb je al kunnen lezen over de leuke webshop myfavostyle.com. Je kunt met 15% korting gaan shoppen in deze webshop. Meer weten klik hier. In samenwerking met MYfavoSTYLE mogen wij een een geweldige tas verloten van Friis & Company.Like de MYfavoSTYLE Facebook pagina en like She wears it lovely op Facebook. Als beide Facebook pagina's 600 likes tellen dan zal de Friis & Company tas verloot worden onder één van de likers.

Deel onderstaande foto op je prikbord met je vrienden en wie weet loop jij straks te paraderen met deze geweldige Friis & Company tas t.w.v € 59,00!www.myfavostyle.com