Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY WINNING || 3X DREAM ARMBAND

Misschien heb je het gemist omdat je ons nog niet volgt op Facebook maar er loopt nu een te gekke winactie! We stoppen maar niet met die winacties! Je maakt maar liefst 3x kans op een dream armbandje!!
Wat je ervoor moet doen? Lees gauw verder.
Er zijn maar liefst 3 kleuren beschikbaar; Roze, Grijs en Zwart. De armbandjes zijn 30cm lang dus voor iedereen draagbaar. Ook zou je het armbandje meerdere keren om je pols kunnen wikkelen.


Bij 400 likes op onze Facebook pagina  geven wij er 3 weg en kleur naar keuze! Hoe leuk is dat?! Like & share dus gezellig mee en wie weet loop jij straks met deze unieke Dream armband om je pols.
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.