Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY WINNING || 3X DREAM ARMBAND

Misschien heb je het gemist omdat je ons nog niet volgt op Facebook maar er loopt nu een te gekke winactie! We stoppen maar niet met die winacties! Je maakt maar liefst 3x kans op een dream armbandje!!
Wat je ervoor moet doen? Lees gauw verder.
Er zijn maar liefst 3 kleuren beschikbaar; Roze, Grijs en Zwart. De armbandjes zijn 30cm lang dus voor iedereen draagbaar. Ook zou je het armbandje meerdere keren om je pols kunnen wikkelen.


Bij 400 likes op onze Facebook pagina  geven wij er 3 weg en kleur naar keuze! Hoe leuk is dat?! Like & share dus gezellig mee en wie weet loop jij straks met deze unieke Dream armband om je pols.