Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY WINNING || 3X DREAM ARMBAND

Misschien heb je het gemist omdat je ons nog niet volgt op Facebook maar er loopt nu een te gekke winactie! We stoppen maar niet met die winacties! Je maakt maar liefst 3x kans op een dream armbandje!!
Wat je ervoor moet doen? Lees gauw verder.
Er zijn maar liefst 3 kleuren beschikbaar; Roze, Grijs en Zwart. De armbandjes zijn 30cm lang dus voor iedereen draagbaar. Ook zou je het armbandje meerdere keren om je pols kunnen wikkelen.


Bij 400 likes op onze Facebook pagina  geven wij er 3 weg en kleur naar keuze! Hoe leuk is dat?! Like & share dus gezellig mee en wie weet loop jij straks met deze unieke Dream armband om je pols.