Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY WINNING || 3X DREAM ARMBAND

Misschien heb je het gemist omdat je ons nog niet volgt op Facebook maar er loopt nu een te gekke winactie! We stoppen maar niet met die winacties! Je maakt maar liefst 3x kans op een dream armbandje!!
Wat je ervoor moet doen? Lees gauw verder.
Er zijn maar liefst 3 kleuren beschikbaar; Roze, Grijs en Zwart. De armbandjes zijn 30cm lang dus voor iedereen draagbaar. Ook zou je het armbandje meerdere keren om je pols kunnen wikkelen.


Bij 400 likes op onze Facebook pagina  geven wij er 3 weg en kleur naar keuze! Hoe leuk is dat?! Like & share dus gezellig mee en wie weet loop jij straks met deze unieke Dream armband om je pols.