Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || WEBSHOP OVERZICHT


Op Facebook hebben we we het al een klein beetje verklapt, vandaag is het eerste deel van het webshop overzicht online gekomen! De artikelen op Swil lezen en daarna shoppen bij je favo webshops? Beter kan het niet toch? Vandaag laten we jou zien waar je het overzicht kunt vinden en wat je nog meer kunt verwachten op deze pagina.Bovenaan SWIL vind je een aantal kopjes, Home, Over SWIL, Contact, Copyright, Linkpagina en vanaf vandaag ook Webshops. Hier vind je een complete lijst met alle webshops. Kortom, shoppen met 1 muisklik!


Zoals je kunt zien is het nog maar een klein gedeelte maar we konden niet meer langer wachten om de pagina online te plaatsen en deze met jullie te delen. Bovenaan de webshops vind je verschillende kopjes, zoals hierboven "Fashion". Hieronder vind je alle fashion en schoenen webshops. Dat is natuurlijk niet het enigste....

We zijn nog bezig met het overzicht bij te werken. Je vind straks op deze pagina Fashion & Schoenen, Accessoires, Beauty, Gadgets & Cadeaus, Boeken & anders. Ben je gek op boeken of games? schoenen, sieraden? Je kunt op deze pagina alles vinden en gewoon makkelijk online bestellen.

Misschien heb je zelf nog leuke webshops die je graag wilt tippen. Je kunt hiervoor een maitlje sturen naar shewearsitlovely@hotmail.com of de webshop in een comment achterlaten zodat wij deze bij het overzicht kunnen voegen.


Wat vind jij van dit webshop overzicht op SWIL?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.