Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || WEBSHOP OVERZICHT


Op Facebook hebben we we het al een klein beetje verklapt, vandaag is het eerste deel van het webshop overzicht online gekomen! De artikelen op Swil lezen en daarna shoppen bij je favo webshops? Beter kan het niet toch? Vandaag laten we jou zien waar je het overzicht kunt vinden en wat je nog meer kunt verwachten op deze pagina.Bovenaan SWIL vind je een aantal kopjes, Home, Over SWIL, Contact, Copyright, Linkpagina en vanaf vandaag ook Webshops. Hier vind je een complete lijst met alle webshops. Kortom, shoppen met 1 muisklik!


Zoals je kunt zien is het nog maar een klein gedeelte maar we konden niet meer langer wachten om de pagina online te plaatsen en deze met jullie te delen. Bovenaan de webshops vind je verschillende kopjes, zoals hierboven "Fashion". Hieronder vind je alle fashion en schoenen webshops. Dat is natuurlijk niet het enigste....

We zijn nog bezig met het overzicht bij te werken. Je vind straks op deze pagina Fashion & Schoenen, Accessoires, Beauty, Gadgets & Cadeaus, Boeken & anders. Ben je gek op boeken of games? schoenen, sieraden? Je kunt op deze pagina alles vinden en gewoon makkelijk online bestellen.

Misschien heb je zelf nog leuke webshops die je graag wilt tippen. Je kunt hiervoor een maitlje sturen naar shewearsitlovely@hotmail.com of de webshop in een comment achterlaten zodat wij deze bij het overzicht kunnen voegen.


Wat vind jij van dit webshop overzicht op SWIL?