Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY TIP || WEBSHOP OVERZICHT


Op Facebook hebben we we het al een klein beetje verklapt, vandaag is het eerste deel van het webshop overzicht online gekomen! De artikelen op Swil lezen en daarna shoppen bij je favo webshops? Beter kan het niet toch? Vandaag laten we jou zien waar je het overzicht kunt vinden en wat je nog meer kunt verwachten op deze pagina.Bovenaan SWIL vind je een aantal kopjes, Home, Over SWIL, Contact, Copyright, Linkpagina en vanaf vandaag ook Webshops. Hier vind je een complete lijst met alle webshops. Kortom, shoppen met 1 muisklik!


Zoals je kunt zien is het nog maar een klein gedeelte maar we konden niet meer langer wachten om de pagina online te plaatsen en deze met jullie te delen. Bovenaan de webshops vind je verschillende kopjes, zoals hierboven "Fashion". Hieronder vind je alle fashion en schoenen webshops. Dat is natuurlijk niet het enigste....

We zijn nog bezig met het overzicht bij te werken. Je vind straks op deze pagina Fashion & Schoenen, Accessoires, Beauty, Gadgets & Cadeaus, Boeken & anders. Ben je gek op boeken of games? schoenen, sieraden? Je kunt op deze pagina alles vinden en gewoon makkelijk online bestellen.

Misschien heb je zelf nog leuke webshops die je graag wilt tippen. Je kunt hiervoor een maitlje sturen naar shewearsitlovely@hotmail.com of de webshop in een comment achterlaten zodat wij deze bij het overzicht kunnen voegen.


Wat vind jij van dit webshop overzicht op SWIL?