Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || Vernieuwde webshop Supertrash

Webshops zijn er ontelbaar veel en ze schieten met paddenstoelen uit de lucht maar een webshop als die van Supertrash is er natuurlijk maar één. Olcay Gulsen is de sind 2009 de troste eigenaresse van Supertrash.Deze week heeft Supertrash haar complete webshop vernieuwd, iedereen was aan het aftellen tot het moment dat de shop weer geopend zou worden en we allemaal konden genieten van de totaal vernieuwde webshop.

Wat zegt Supertrash zelf:
"SuperTrash is a true it-girl label for independent women with great sense for fashion and style. The brand stands for living a successful life, being sophisticated and not being afraid to show who you are. The SuperTrash woman combines outspoken personality with effortless style, yet she is never too polished and her outfits always have that element of surprise"

Wij zijn fan van de geheel vernieuwde webshop. Klik op onderstaande afbeelding om meteen te gaan shoppen bij Supertrash.


Nieuwe collectie

Heb jij al een kijkje genomen in de vernieuwde webshop?

www.supertrash.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.