Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || Vernieuwde webshop Supertrash

Webshops zijn er ontelbaar veel en ze schieten met paddenstoelen uit de lucht maar een webshop als die van Supertrash is er natuurlijk maar één. Olcay Gulsen is de sind 2009 de troste eigenaresse van Supertrash.Deze week heeft Supertrash haar complete webshop vernieuwd, iedereen was aan het aftellen tot het moment dat de shop weer geopend zou worden en we allemaal konden genieten van de totaal vernieuwde webshop.

Wat zegt Supertrash zelf:
"SuperTrash is a true it-girl label for independent women with great sense for fashion and style. The brand stands for living a successful life, being sophisticated and not being afraid to show who you are. The SuperTrash woman combines outspoken personality with effortless style, yet she is never too polished and her outfits always have that element of surprise"

Wij zijn fan van de geheel vernieuwde webshop. Klik op onderstaande afbeelding om meteen te gaan shoppen bij Supertrash.


Nieuwe collectie

Heb jij al een kijkje genomen in de vernieuwde webshop?

www.supertrash.nl