Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY TIP || Vernieuwde webshop Supertrash

Webshops zijn er ontelbaar veel en ze schieten met paddenstoelen uit de lucht maar een webshop als die van Supertrash is er natuurlijk maar één. Olcay Gulsen is de sind 2009 de troste eigenaresse van Supertrash.Deze week heeft Supertrash haar complete webshop vernieuwd, iedereen was aan het aftellen tot het moment dat de shop weer geopend zou worden en we allemaal konden genieten van de totaal vernieuwde webshop.

Wat zegt Supertrash zelf:
"SuperTrash is a true it-girl label for independent women with great sense for fashion and style. The brand stands for living a successful life, being sophisticated and not being afraid to show who you are. The SuperTrash woman combines outspoken personality with effortless style, yet she is never too polished and her outfits always have that element of surprise"

Wij zijn fan van de geheel vernieuwde webshop. Klik op onderstaande afbeelding om meteen te gaan shoppen bij Supertrash.


Nieuwe collectie

Heb jij al een kijkje genomen in de vernieuwde webshop?

www.supertrash.nl