Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

LOVELY TIP || Vernieuwde webshop Supertrash

Webshops zijn er ontelbaar veel en ze schieten met paddenstoelen uit de lucht maar een webshop als die van Supertrash is er natuurlijk maar één. Olcay Gulsen is de sind 2009 de troste eigenaresse van Supertrash.Deze week heeft Supertrash haar complete webshop vernieuwd, iedereen was aan het aftellen tot het moment dat de shop weer geopend zou worden en we allemaal konden genieten van de totaal vernieuwde webshop.

Wat zegt Supertrash zelf:
"SuperTrash is a true it-girl label for independent women with great sense for fashion and style. The brand stands for living a successful life, being sophisticated and not being afraid to show who you are. The SuperTrash woman combines outspoken personality with effortless style, yet she is never too polished and her outfits always have that element of surprise"

Wij zijn fan van de geheel vernieuwde webshop. Klik op onderstaande afbeelding om meteen te gaan shoppen bij Supertrash.


Nieuwe collectie

Heb jij al een kijkje genomen in de vernieuwde webshop?

www.supertrash.nl