Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || SixandSeven lingerie + kortingscode

Niemand ziet je lingerie, althans op je hubby na natuurlijk maar daarom is lingerie wel erg belangrijk! Het moet lekker zitten, niet knellen en een leuk setje is nooit verkeerd, toch? Vandaag maak je kennis met een geweldige lingerie shop met verschillende merken. Mannen opgelet... leuk voor valentijn?SixandSeven is zo een online lingerie webshop die is opgericht in 2011. Wat zegt SixandSeven zelf over hun webshop?

"SixandSeven is een lingerie webshop opgericht in 2011. Gemaakt met 100% liefde voor bekende en onbekende top merken. Onze slogan “Feel like a woman” staat voor het recht voor elke vrouw om haar schoonheid te omarmen, zich gemakkelijk en voldaan te voelen ongeacht leeftijd of afkomst. Elke aankoop in onze lingerie webshop, moet een kadotje zijn voor jou. In het kort “Jij bent onze koningin”. Hoe we dit doen? Door jou meer invloed te geven, dit betekent, invloed op nieuwe merken, toekomstige sale acties en verbeteringen binnen de website"

Ze verkopen lingerie van verschillende merken, DKNY, Triumph, After Eden, Esprit, Lingadore, Lisca en Sloggi. Van strings tot boxers, van Balconette bh's tot push-up bh's en heb je een vrij grote boezem? Doesn't matter, je kunt namelijk tot en met Cup F terecht bij SixandSeven.

Hieronder zie je een aantal van onze favo bh's uit de webshop.
€ 32,95


€ 19,95
€ 19,95
€ 32,95

€ 31,95
€ 23,95
€ 34,95Als je voor boven de € 30,00 besteld krijg je het gratis en voor niks thuisgestuurd, dus geen verzendkosten. Heb je voor minder besteld dan zijn de verzondkosten € 4, 95. In de webshop kun je betalen met iDeal, Acceptgiro, Paypal, Creditcard en overboeking. Als je voor 16.30 besteld zal SixandSeven het dezelfde dag nog verzenden mits het bestelde product of voorraad is. 

En het leukste, SixandSeven heeft speciaal een kortingscode voor de lezeressen van Swil gemaakt. Met de code SWIL10% krijg je 10% Korting boven een bedrag van € 40,00 bij de collectie van DKNY. Deze code is geldig t/m 1 maart dus wacht niet langer met bestellen!

Psssst mannen, heb jij dus nog geen cadeautje voor je meisje? Sla dan snel je slag bij SixandSeven.


Was jij al bekend met deze webshop en heb je al eens eerder online lingerie besteld?