Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || Online Outlet Scapino.nl


Alle wintermode verdwijnt uit de schappen en maakt plaats voor de lente collectie en dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen, korting! Heel veel korting die kan oplopen tot wel 70%. De online outlet van Scapino is daar een voorbeeld van. Je vind topmerken en schoenen voor een veel lagere prijs! We love.

De winter begint zijn einde te naderen maar om voor volgend jaar alvast je winterschoenen aan te schaffen, daar is niets mis mee.

Wij zetten een paar favorieten voor je op een rijtje. Happy shopping! Zit er  iets leuks voor je tussen? Je kunt simpel en snel bestellen door op de link onder je favo schoen te klikken.
Zitten er leuke stappers voor jou bij?


www.scapino.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.