Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || Online Outlet Scapino.nl


Alle wintermode verdwijnt uit de schappen en maakt plaats voor de lente collectie en dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen, korting! Heel veel korting die kan oplopen tot wel 70%. De online outlet van Scapino is daar een voorbeeld van. Je vind topmerken en schoenen voor een veel lagere prijs! We love.

De winter begint zijn einde te naderen maar om voor volgend jaar alvast je winterschoenen aan te schaffen, daar is niets mis mee.

Wij zetten een paar favorieten voor je op een rijtje. Happy shopping! Zit er  iets leuks voor je tussen? Je kunt simpel en snel bestellen door op de link onder je favo schoen te klikken.
Zitten er leuke stappers voor jou bij?


www.scapino.nl