Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY TIP || Online Outlet Scapino.nl


Alle wintermode verdwijnt uit de schappen en maakt plaats voor de lente collectie en dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen, korting! Heel veel korting die kan oplopen tot wel 70%. De online outlet van Scapino is daar een voorbeeld van. Je vind topmerken en schoenen voor een veel lagere prijs! We love.

De winter begint zijn einde te naderen maar om voor volgend jaar alvast je winterschoenen aan te schaffen, daar is niets mis mee.

Wij zetten een paar favorieten voor je op een rijtje. Happy shopping! Zit er  iets leuks voor je tussen? Je kunt simpel en snel bestellen door op de link onder je favo schoen te klikken.
Zitten er leuke stappers voor jou bij?


www.scapino.nl