Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || Kortingscode Myfavostyle.com

Girls love shopping right? Wij wel en het shoppen met korting maakt het alleen nog maar leuker! Vandaag hebben we weer een leuke kortingscode tip voor je. Bij de webshop Myfavostyle.com kun jij nu je favorieten shoppen met 15% korting.

Myfavostyle.com is een webshop gevuld met merken als Supertrash, Melz, Jacky Luxury, Friis & Company. Bij Myfavostyle kun je niet alleen terecht voor kleding, ook accessoires ontbreken er niet in deze webshop. Van deze webshop gaat ons hartje sneller kloppen, en die van jou?

Hieronder hebben wij een aantal favo's op een rijtje gezet.
Trui by Supertrash €  79,95

T-shirt by Jacky Luxury € 37,95


Tas by Friis & Company € 59,00
Wil je na het zien van onze favo's meteen beginnen met shoppen? Gebruik dan onderstaande kortingscode voor 15% korting t/m 31 Maart! Shop till you drop

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.