Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || Kortingscode Myfavostyle.com

Girls love shopping right? Wij wel en het shoppen met korting maakt het alleen nog maar leuker! Vandaag hebben we weer een leuke kortingscode tip voor je. Bij de webshop Myfavostyle.com kun jij nu je favorieten shoppen met 15% korting.

Myfavostyle.com is een webshop gevuld met merken als Supertrash, Melz, Jacky Luxury, Friis & Company. Bij Myfavostyle kun je niet alleen terecht voor kleding, ook accessoires ontbreken er niet in deze webshop. Van deze webshop gaat ons hartje sneller kloppen, en die van jou?

Hieronder hebben wij een aantal favo's op een rijtje gezet.
Trui by Supertrash €  79,95

T-shirt by Jacky Luxury € 37,95


Tas by Friis & Company € 59,00
Wil je na het zien van onze favo's meteen beginnen met shoppen? Gebruik dan onderstaande kortingscode voor 15% korting t/m 31 Maart! Shop till you drop