Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || GROOTSTE STOCK & SAMPLE SALE

Zet het alvast in je agenda want dit jaar vind alweer de twee editie plaatst van The Fashion Lisst. Een geweldig event voor Fashionista's, Design liefhebbers en aanstormend modellentalent! The Fashion Lisst is de grootste stock & sample sale van Nederland. Tijdens dit event bieden diversen modemerken hun collecties van eerdere seizoenen aan tegen geweldige prijzen.Met een eigen ingang, een ‘fashionable’ omgeving en mode gerelateerd entertainment belooft de tweede editie van The Fashion Lisst wederom een enorm succes te worden. Tijdens de eerste editie in april 2011 bezochten ruim 10.000 consumenten The Fashion Lisst en kochten zij de wereldberoemde modemerken die werden aangeboden met kortingen oplopend tot soms wel 90%. Dit jaar vind je o.a. de volgende merken: Emperio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, Pincsale, Wannahave4less, World of Bessy, Sister Point, My Brand, Twin Couture, Loungelife, WOW, Modstrom, Patrizia Pepe, Rubber Duck, Izi-Fes, Anecdote, Blend, My Movement, Hys, Common Base, Moment by Moment, My Dress, Cavalier. Ook zijn er zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino voor bodemprijzen.

Mariana Verkerk presenteert op zaterdag 25 februari de 7e editie van de ModelConvention, welke gehouden wordt op THE FASHION LISST. Als je een kaartje koopt voor de ModelConvention kun je tevens deelnemen aan de unieke workshops van Mariana Verkerk. Zij geeft van 13.00 uur -15.00 uur elke dag catwalk les, foto advies en antwoord op al je vragen over de modellen business. Meld je nu aan voor deze workshops en de ModelConvention via de site van modelscoutsnetwork.

THE FASHION LISST vind plaats van 18 Februari t/m 26 Februari in de RAI in Amsterdam tijdens de huishoudbeurs.

Bekijk hieronder het promo filmpje van THE FASHION LISST.Wil jij meer informatie en je kaartjes bestellen? Surf dan snel naar THE FASHION LISST en bestel je kaarten voor de voorverkoop prijs van รก € 14,00.

Zien we jou daar?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.