Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY TIP || GROOTSTE STOCK & SAMPLE SALE

Zet het alvast in je agenda want dit jaar vind alweer de twee editie plaatst van The Fashion Lisst. Een geweldig event voor Fashionista's, Design liefhebbers en aanstormend modellentalent! The Fashion Lisst is de grootste stock & sample sale van Nederland. Tijdens dit event bieden diversen modemerken hun collecties van eerdere seizoenen aan tegen geweldige prijzen.Met een eigen ingang, een ‘fashionable’ omgeving en mode gerelateerd entertainment belooft de tweede editie van The Fashion Lisst wederom een enorm succes te worden. Tijdens de eerste editie in april 2011 bezochten ruim 10.000 consumenten The Fashion Lisst en kochten zij de wereldberoemde modemerken die werden aangeboden met kortingen oplopend tot soms wel 90%. Dit jaar vind je o.a. de volgende merken: Emperio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, Pincsale, Wannahave4less, World of Bessy, Sister Point, My Brand, Twin Couture, Loungelife, WOW, Modstrom, Patrizia Pepe, Rubber Duck, Izi-Fes, Anecdote, Blend, My Movement, Hys, Common Base, Moment by Moment, My Dress, Cavalier. Ook zijn er zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino voor bodemprijzen.

Mariana Verkerk presenteert op zaterdag 25 februari de 7e editie van de ModelConvention, welke gehouden wordt op THE FASHION LISST. Als je een kaartje koopt voor de ModelConvention kun je tevens deelnemen aan de unieke workshops van Mariana Verkerk. Zij geeft van 13.00 uur -15.00 uur elke dag catwalk les, foto advies en antwoord op al je vragen over de modellen business. Meld je nu aan voor deze workshops en de ModelConvention via de site van modelscoutsnetwork.

THE FASHION LISST vind plaats van 18 Februari t/m 26 Februari in de RAI in Amsterdam tijdens de huishoudbeurs.

Bekijk hieronder het promo filmpje van THE FASHION LISST.Wil jij meer informatie en je kaartjes bestellen? Surf dan snel naar THE FASHION LISST en bestel je kaarten voor de voorverkoop prijs van á € 14,00.

Zien we jou daar?