Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || GROOTSTE STOCK & SAMPLE SALE

Zet het alvast in je agenda want dit jaar vind alweer de twee editie plaatst van The Fashion Lisst. Een geweldig event voor Fashionista's, Design liefhebbers en aanstormend modellentalent! The Fashion Lisst is de grootste stock & sample sale van Nederland. Tijdens dit event bieden diversen modemerken hun collecties van eerdere seizoenen aan tegen geweldige prijzen.Met een eigen ingang, een ‘fashionable’ omgeving en mode gerelateerd entertainment belooft de tweede editie van The Fashion Lisst wederom een enorm succes te worden. Tijdens de eerste editie in april 2011 bezochten ruim 10.000 consumenten The Fashion Lisst en kochten zij de wereldberoemde modemerken die werden aangeboden met kortingen oplopend tot soms wel 90%. Dit jaar vind je o.a. de volgende merken: Emperio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, Pincsale, Wannahave4less, World of Bessy, Sister Point, My Brand, Twin Couture, Loungelife, WOW, Modstrom, Patrizia Pepe, Rubber Duck, Izi-Fes, Anecdote, Blend, My Movement, Hys, Common Base, Moment by Moment, My Dress, Cavalier. Ook zijn er zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino voor bodemprijzen.

Mariana Verkerk presenteert op zaterdag 25 februari de 7e editie van de ModelConvention, welke gehouden wordt op THE FASHION LISST. Als je een kaartje koopt voor de ModelConvention kun je tevens deelnemen aan de unieke workshops van Mariana Verkerk. Zij geeft van 13.00 uur -15.00 uur elke dag catwalk les, foto advies en antwoord op al je vragen over de modellen business. Meld je nu aan voor deze workshops en de ModelConvention via de site van modelscoutsnetwork.

THE FASHION LISST vind plaats van 18 Februari t/m 26 Februari in de RAI in Amsterdam tijdens de huishoudbeurs.

Bekijk hieronder het promo filmpje van THE FASHION LISST.Wil jij meer informatie en je kaartjes bestellen? Surf dan snel naar THE FASHION LISST en bestel je kaarten voor de voorverkoop prijs van á € 14,00.

Zien we jou daar?