Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY TIP || 20% korting op laarzen & boots

We hebben weer een lovely tip voor je, je kunt nu namelijk bij Zalando nu je boots en laarzen kopen met maar liefst 20% korting. De winter is straks afgelopen maar een paar en nieuw laarzen kan natuurlijk geen kwaad en al helemaal niet als je er ook nog eens een leuke korting bij krijgt.Met de code Laarzen20 heb jij recht op 20% korting t/m 24 Februari. Ben jij nog opzoek naar een paar goede laarzen, sla dan nu je slag bij Zalando! Klik op onderstaande afbeelding om meteen naar de laarzen en boots sale pagina te gaan! Lovely shopping!


20% korting op parka's


www.zalando.nl