Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || 20% korting op laarzen & boots

We hebben weer een lovely tip voor je, je kunt nu namelijk bij Zalando nu je boots en laarzen kopen met maar liefst 20% korting. De winter is straks afgelopen maar een paar en nieuw laarzen kan natuurlijk geen kwaad en al helemaal niet als je er ook nog eens een leuke korting bij krijgt.Met de code Laarzen20 heb jij recht op 20% korting t/m 24 Februari. Ben jij nog opzoek naar een paar goede laarzen, sla dan nu je slag bij Zalando! Klik op onderstaande afbeelding om meteen naar de laarzen en boots sale pagina te gaan! Lovely shopping!


20% korting op parka's


www.zalando.nl