Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY OUTFIT || Wave your flag

De printjes van de Amerikaanse vlag zijn helemaal hip en hot op dit moment. T-shirts, sjaals, vesten, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij vinden deze trend helemaal ge-wel-dig! Voor jullie hebben we een leuke outfit bij elkaar gezocht.Een belangrijke afspraak, vergadering of gewoon aan het werk? Met deze outfit mag je best gezien worden. W hebben gekozen voor een vrij kort vestje met de Amerikaanse vlag print. Daaronder een basic donkerblauw singlet. Om je kont draag je een simpele lichte kleur jeans met daaronder een paar mooie zwarte stappers. Om je outfit helemaal af te maken ga je natuurlijk voor de eyecatcher, de it-bag!

Gek op deze outfit? Klik op de link onder de foto van je favoriete item om deze direct in je winkelmandje te plaatsen. Flag Cardigan only € 39,95
Long tank top Only € 9,95
Only Prince Jeans € 59,95
It-Bag black modemusthaves € 99,95
Bullboxer Moccassin Cafe Moda € 59,90

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.