Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY MEDIA || JAMESON FILM EXPERIENCE REPORT

Je kon hier al lezen over de Jameson Film Experience. Helaas konden wij hier niet bij aanwezig zijn maar we hebben wel een leuk report voor jou in elkaar gezet en een paar leuke sfeerbeelden + als klap op de vuurpijl de officiële trailer waar het allemaal om ging "The hunter". Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.'3 Februari was het dan zover de Jameson Film Exprecience de 4e editie! Hieronder vind je de trailer van de film waar het deze avond om ging.


Na het zien van de deze trailer zijn wij wel heel erg benieuwd geworden naar The Hunter.
Via een aantal reactie hebben we vernomen dat het weer een geslaagde editie van de Jameson Film Experience was en kijken weer uit naar vorig jaar! Vooral de aankleding vonden de meeste erg leuk en natuurlijk de gratis cocktails die er geschonken werden was iedereen over te spreken ;) Bij de volgende editie is SWIL zeker van de partij. Wij zijn helemaal enthousiast geworden door alle positieve reacties en kunnen niet wachten.

Ben je nu toch heel erg nieuwschierig geworden naar dit event dan kun je de Facebook pagina van Jameson Film Experience liken. Zo blijf jou op de hoogte van alle nieuwtjes en wie weet zien wij jou bij de 5e editie!


Ben jij naar de Jameson Film Experience geweest?

Beeld: Jamson Facebook