Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY MEDIA || JAMESON FILM EXPERIENCE REPORT

Je kon hier al lezen over de Jameson Film Experience. Helaas konden wij hier niet bij aanwezig zijn maar we hebben wel een leuk report voor jou in elkaar gezet en een paar leuke sfeerbeelden + als klap op de vuurpijl de officiële trailer waar het allemaal om ging "The hunter". Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.'3 Februari was het dan zover de Jameson Film Exprecience de 4e editie! Hieronder vind je de trailer van de film waar het deze avond om ging.


Na het zien van de deze trailer zijn wij wel heel erg benieuwd geworden naar The Hunter.
Via een aantal reactie hebben we vernomen dat het weer een geslaagde editie van de Jameson Film Experience was en kijken weer uit naar vorig jaar! Vooral de aankleding vonden de meeste erg leuk en natuurlijk de gratis cocktails die er geschonken werden was iedereen over te spreken ;) Bij de volgende editie is SWIL zeker van de partij. Wij zijn helemaal enthousiast geworden door alle positieve reacties en kunnen niet wachten.

Ben je nu toch heel erg nieuwschierig geworden naar dit event dan kun je de Facebook pagina van Jameson Film Experience liken. Zo blijf jou op de hoogte van alle nieuwtjes en wie weet zien wij jou bij de 5e editie!


Ben jij naar de Jameson Film Experience geweest?

Beeld: Jamson Facebook