Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY MEDIA || JAMESON FILM EXPERIENCE REPORT

Je kon hier al lezen over de Jameson Film Experience. Helaas konden wij hier niet bij aanwezig zijn maar we hebben wel een leuk report voor jou in elkaar gezet en een paar leuke sfeerbeelden + als klap op de vuurpijl de officiƫle trailer waar het allemaal om ging "The hunter". Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.'3 Februari was het dan zover de Jameson Film Exprecience de 4e editie! Hieronder vind je de trailer van de film waar het deze avond om ging.


Na het zien van de deze trailer zijn wij wel heel erg benieuwd geworden naar The Hunter.
Via een aantal reactie hebben we vernomen dat het weer een geslaagde editie van de Jameson Film Experience was en kijken weer uit naar vorig jaar! Vooral de aankleding vonden de meeste erg leuk en natuurlijk de gratis cocktails die er geschonken werden was iedereen over te spreken ;) Bij de volgende editie is SWIL zeker van de partij. Wij zijn helemaal enthousiast geworden door alle positieve reacties en kunnen niet wachten.

Ben je nu toch heel erg nieuwschierig geworden naar dit event dan kun je de Facebook pagina van Jameson Film Experience liken. Zo blijf jou op de hoogte van alle nieuwtjes en wie weet zien wij jou bij de 5e editie!


Ben jij naar de Jameson Film Experience geweest?

Beeld: Jamson Facebook
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.