Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY LIFE || ONTMOETING

Het is natuurlijk bijna valentijnsdag en dat betekend weer een hoop "love in the air", daarom blijven wij ook nog even in de liefdes sfeer hangen op Swil. De liefde van je leven tegen het lijf lopen is voor iedereen weer een andere beleving. De één komt elkaar tegen op een feestje, andere lopen elkaar tegen het lijf tijdens het uitlaten van de honden en zo kun je eindeloos doorgaan.

Twee weken geleden trommelde wij een aantal dames op die hun verhaal zouden willen vertellen op Swil. Ik kan je vast vertellen, hier zitten erg leuke verhalen tussen en allemaal verschillend van elkaar.
Lees en zwijmel mee met de verhalen van deze 4 dames!


Anne:
Ik (toen 25) heb mijn man (toen 41) 14 jaar geleden ontmoet bij een nicht van mij,hij is de broer van haar man. Heel raar,zijn andere 2 broers kende ik heel goed,maar hem had ik nog nooit gezien...het heeft zo niet mogen zijn,denk ik nu weleens... Ik zat op dat moment in een andere relatie,die al niet lekker zat... Hij was pas gescheiden en we kwamen elkaar tegen op visite bij mijn nicht en haar man. We zaten met elkaar te kletsen en ik dacht...'Wat een leuke man!' Tussendoor heb ik ook nog tegen een vrijgezelle vriendin gezegd..'Goh,ik weet wel een leuke man voor jou! Doordat hij pas gescheiden was (17 jaar getrouwd geweest,2 kinderen) had hij de smaak van het stappen weer te pakken gekregen en vroeg of wij mee gingen stappen.. Mijn ex moest altijd op zaterdagavond werken...dus ik ging met hem,mijn nicht en haar man en een collega stappen. We waren de hele avond met elkaar aan het dansen,ik voelde me zo goed bij hem! Er is die avond niets gebeurd tussen ons en ik ben gewoon naar huis gegaan en kon niet slapen. Toen ik de volgende dag opstond..heb ik mijn ex-vriend meteen verteld dat ik bij hem wegging...dat ik verliefd was op mijn huidige man. Binnen een dag was ik bij hem weg en ben naar mijn moeder gegaan. Ik wist echter nog niet wat mijn man voor mij voelde en heb hem een paar dagen later gebeld om te zeggen wat ik voor hem voelde. We hebben toen wat afgesproken en zo zijn we (niet geheel zonder strubbelingen..dat is weer een ander verhaal ;) ) naar elkaar toe gegroeid en we groeien nu nog steeds elke dag naar elkaar toe. We zijn nu 14 jaar samen,waarvan 3 jaar getrouwd en tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt gehad van mijn beslissing,hij is het gewoon voor mij..ik ben gewoon mijn gevoel achterna gegaan.


Diana:
Ik had na mijn school, gesolliciteerd in een horeca gelegenheid in het dorp bij ons En daar werd ik aangenomen ,ik was 18 dat ik daar kwam werken Dit is een horeca gelegenheid op een bungalowpark cq camping Nou ja en nu raden jullie het al natuurlijk ….. Ik werd verliefd op een van de gasten op het camping ,waar hij op de camping stond met zijn ouders Ik werkzaam in de cafetaria ,hij vaste klant van de cafetaria J En sávonds na het werk ,kwamen we (vrienden uit het dorp ) en de camping gasten altijd gezellig in de disco al daar op het park Nu op dit moment zijn we 19 jaar getrouwd en hebben we 2 kinderen (voor ons trouwen hebben we eerst nog 4 jaar samen gewoond ) Dus tja een vakantie liefde zullen we maar zeggen J


Diana:
Ik was bijna 19...kwam net uit een lange (niet zo gezellige) relatie van ruim 5 jaar, ging weer bij paps en mams thuis wonen en was totaal niet op zoek naar een nieuwe man in mijn leven...althans...niet voor vast... Ik wilde weer uit, wilde weer de wijde wereld in, lekker met de meiden weg...ik had er zin in... Tot we op een avond in de Hoeve in Nijmegen waren en ik tijdens een gesprek met iemand een jongen achter hem zag staan die me strak aan keek...ik was gelijk van slag...maar wilde niet toe geven ...had tenslotte de afspraak met mezelf gemaakt...die avond hebben we een beetje om elkaar heen gedraaid..vage lachjes...strakke blikken.... en ik voelde de vlinders oplaaien..werd nieuwsgierig..maar daar bleef het wel bij... De meiden besloten die nacht verder te gaan naar een discotheek in Kleve (duitsland)....prima...ik hobbelde wel mee (ja de alcohol doet rare dingen met je na een nachtje door halen..) Tot ik op de dansvloer stond en ik ineens in de zelfde ogen keek.....WOW.....hij was er ook...wat een toeval!! We raakten aan de praat, erg gezellig...maar van kussen kwam het niet...was zo beduusd dat ik dat niet wilde verspelen op één of andere manier, dus ik hield de boot af... De week erop gingen we (na met zachte dwang van mijn kant) weer naar de Hoeve...hij was er uiteraard ook...en daar hebben we voor de eerste keer gekust...het voelde zo vertrouwd...zo veilig...en zo ervaarde hij het ook... De vlinders knalde door het dak heen....en voor we het wisten woonden we samen, was ik zwanger van onze oudste zoon en gingen we een jaar na de geboorte van onze zoon trouwen...wat waren we verliefd...en nog........want we zijn nu bijna 20 jaar bij elkaar...hebben in die tussen tijd nog 2 kindjes gekregen en zijn we gelukkiger dan ooit... Tuurlijk...het is niet altijd makkelijk geweest, maar dat het meer te maken door mijn ziekte die ik kreeg (reuma) , maar tussen ons is het altijd hecht geweest en gebleven...ik kan het je nog sterker vertellen...we hebben echt nooit ruzie gehad...in al die jaren niet !!!! En dat is zo fijn...houd je sterk!..we missen elkaar als we elkaar niet zien, bellen of whatsappen elke dag wel even met elkaar, al is het alleen maar even om elkaar stem te horen.. Klef???...tja..zo zou je het kunnen zien...maar wij vinden het heerlijk! en hopen een voorbeeld te zijn voor onze kinderen, dat echte liefde bestaat...je respect voor elkaar moet hebben etc.. Wat hou ik van die man!!! en ik hoop nog heel oud met hem te worden !


Kaylani:
Ik vond mijn liefde op een grappige manier. Ik was uitgenodigd op het verjaardagsfeest van een vriendin maar had niet echt zin om te gaan. Ik vroeg haar wie er allemaal kwamen zodat ik kon kijken of er voor de rest nog leuke mensen kwamen. Toen ze de naam ‘Kurt’ noemde zei ze erbij dat hij misschien nog wel wat voor mij was. Ik zocht hem meteen op via hyves en hij leek wel mijn type. Ik vroeg of ik zijn msn mocht hebben en die kreeg ik. We hadden een kort gesprekje waarin ik zei dat ik naar het feest ging, en toen moest hij helaas weer gaan. Ik had een beetje vlinders in mijn buik! De dag erna was het feest. Ik heb serieus een half uur voor de kast gestaan me uit te zoeken wat ik aan zou doen haha. Toen ik op het feest aankwam viel hij me meteen op. Liefde op het eerste gezicht, daar geloofde ik nooit in, tot op dat moment. Het duurde serieus een minuutje of 2 voordat ik weer op de wereld was en me in viel dat ik daar was voor mijn vriendin. Die avond hebben we niet veel tegen elkaar gezegd omdat we allebei een beetje verlegen waren. Totdat ik ineens ietsje teveel wijn op had en erg praatgraag werd. Zo heb ik hem ook een beetje losser weten te maken. Helaas moest ik toen weer gaan. De dag erna hebben we de hele dag op msn gepraat en van het een kwam het ander. Inmiddels zijn we al 7 maanden erg blij met mekaar ;)


Nou zijn wij natuurlijk heel erg benieuwd hoe jij je man/vriend heb leren kennen, laat je ons ook mee genieten van jouw verhaal in de comments?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.