Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY LIFE || Binnen kijken bij Fashion blogger Alexandra Heitz

Binnenkijken bij andere mensen in huis vind bijna iedereen wel erg leuk toch? Ideetjes opdoen voor je eigen optrekje of gewoon weg zwijmelen bij dat veel te dure bankje. We all have dreams. Wat is nou leuker om bij een fashion blogger in haar appartement een kijkje te nemen door middel van foto's?


Alexandra Heitz gunt ons dat stukje in haar leven. De brein van DashingA. Alexandra is vanaf Februari 2011 een fashion blogger, nog niet heel erg bekend maar met haar stijl gaat ze er zeker komen en de eerste stap is gezet want op de website van Teen Vogue is haar appartement te bewonderen.

Kijk je mee naar haar échte fashion stulpje?
Blog: Dashinga.com
Beeld: Teenvogue.com