Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY LIFE || Binnen kijken bij Fashion blogger Alexandra Heitz

Binnenkijken bij andere mensen in huis vind bijna iedereen wel erg leuk toch? Ideetjes opdoen voor je eigen optrekje of gewoon weg zwijmelen bij dat veel te dure bankje. We all have dreams. Wat is nou leuker om bij een fashion blogger in haar appartement een kijkje te nemen door middel van foto's?


Alexandra Heitz gunt ons dat stukje in haar leven. De brein van DashingA. Alexandra is vanaf Februari 2011 een fashion blogger, nog niet heel erg bekend maar met haar stijl gaat ze er zeker komen en de eerste stap is gezet want op de website van Teen Vogue is haar appartement te bewonderen.

Kijk je mee naar haar ├ęchte fashion stulpje?
Blog: Dashinga.com
Beeld: Teenvogue.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.