Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

LOVELY LIFE || Binnen kijken bij Fashion blogger Alexandra Heitz

Binnenkijken bij andere mensen in huis vind bijna iedereen wel erg leuk toch? Ideetjes opdoen voor je eigen optrekje of gewoon weg zwijmelen bij dat veel te dure bankje. We all have dreams. Wat is nou leuker om bij een fashion blogger in haar appartement een kijkje te nemen door middel van foto's?


Alexandra Heitz gunt ons dat stukje in haar leven. De brein van DashingA. Alexandra is vanaf Februari 2011 een fashion blogger, nog niet heel erg bekend maar met haar stijl gaat ze er zeker komen en de eerste stap is gezet want op de website van Teen Vogue is haar appartement te bewonderen.

Kijk je mee naar haar ├ęchte fashion stulpje?
















Blog: Dashinga.com
Beeld: Teenvogue.com