Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FOOD || Fashionable cupcakes

Cupcakes zijn niet meer weg te denken. Het uit Amerika overgewaaide cakeje met een flinke toef botercreme is een ware hype and we love that hype! Alleen zijn onze dijen er iets minder blij mee. Dit mag natuurlijk onze kwijl kinnen pret niet bederven dus kwijlen we vrolijk verder.In alle soorten en maten zijn ze verkrijgbaar maar wij vonden op het net wel een paar erg fashionable cupcakes waar iedere vrouwen hartje sneller van gaat slaan! Cupcakes met het logo van Louis Vuitton of wat dacht je van Chanel? Voel je hem aankomen? Dat zijn natuurlijk dé perfecte cupcakes voor je verjaardag maar tegelijkertijd zonde om ze ook maar in de buurt van je mond te houden!  Kijk en kwijl mee.

LET OP: Don't watch when you're hungry ;-)
Bron: Pinterest.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.