Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Label13 by Gigi & Marly

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd en we hebben er erg lang op moeten wachten maar na hun Kuisemeisjes avontuur is het eindelijk zo ver, Gigi & Marly hun eigen kledinglijn LABEL13 is vanaf vandaag officieel online! Jij kunt dus nu de collectie bekijken en gelijk beginnen met shoppen.
"Label 13 is een nieuw, edgy, gaaf en uitdagend kleding label. Een label dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij hebben ons laten leiden door onze eigen creativiteit, ziel en inspiratie. Label 13 wordt gedragen door zelfverzekerde vrouwen zoals wij en jij. Wij zijn niet bang om op te vallen en houden aan onze eigen stijl", aldus Marly & Gigi.

Wij hebben een aantal geweldige items uit de shop geplukt die kun je hieronder bekijken.

Halo Black leather €  29,00

Ladder proof black leather € 249,00

Black cat salmon suede € 259,00

Salty short black leather € 99,00Wat vind jij van de collectie, ben je van plan iets aan te schaffen?

www.label13.nl