Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Label13 by Gigi & Marly

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd en we hebben er erg lang op moeten wachten maar na hun Kuisemeisjes avontuur is het eindelijk zo ver, Gigi & Marly hun eigen kledinglijn LABEL13 is vanaf vandaag officieel online! Jij kunt dus nu de collectie bekijken en gelijk beginnen met shoppen.
"Label 13 is een nieuw, edgy, gaaf en uitdagend kleding label. Een label dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij hebben ons laten leiden door onze eigen creativiteit, ziel en inspiratie. Label 13 wordt gedragen door zelfverzekerde vrouwen zoals wij en jij. Wij zijn niet bang om op te vallen en houden aan onze eigen stijl", aldus Marly & Gigi.

Wij hebben een aantal geweldige items uit de shop geplukt die kun je hieronder bekijken.

Halo Black leather €  29,00

Ladder proof black leather € 249,00

Black cat salmon suede € 259,00

Salty short black leather € 99,00Wat vind jij van de collectie, ben je van plan iets aan te schaffen?

www.label13.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.