Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY FASHION || Label13 by Gigi & Marly

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd en we hebben er erg lang op moeten wachten maar na hun Kuisemeisjes avontuur is het eindelijk zo ver, Gigi & Marly hun eigen kledinglijn LABEL13 is vanaf vandaag officieel online! Jij kunt dus nu de collectie bekijken en gelijk beginnen met shoppen.
"Label 13 is een nieuw, edgy, gaaf en uitdagend kleding label. Een label dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij hebben ons laten leiden door onze eigen creativiteit, ziel en inspiratie. Label 13 wordt gedragen door zelfverzekerde vrouwen zoals wij en jij. Wij zijn niet bang om op te vallen en houden aan onze eigen stijl", aldus Marly & Gigi.

Wij hebben een aantal geweldige items uit de shop geplukt die kun je hieronder bekijken.

Halo Black leather €  29,00

Ladder proof black leather € 249,00

Black cat salmon suede € 259,00

Salty short black leather € 99,00Wat vind jij van de collectie, ben je van plan iets aan te schaffen?

www.label13.nl