Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY FASHION || Label13 by Gigi & Marly

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd en we hebben er erg lang op moeten wachten maar na hun Kuisemeisjes avontuur is het eindelijk zo ver, Gigi & Marly hun eigen kledinglijn LABEL13 is vanaf vandaag officieel online! Jij kunt dus nu de collectie bekijken en gelijk beginnen met shoppen.
"Label 13 is een nieuw, edgy, gaaf en uitdagend kleding label. Een label dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid. Wij hebben ons laten leiden door onze eigen creativiteit, ziel en inspiratie. Label 13 wordt gedragen door zelfverzekerde vrouwen zoals wij en jij. Wij zijn niet bang om op te vallen en houden aan onze eigen stijl", aldus Marly & Gigi.

Wij hebben een aantal geweldige items uit de shop geplukt die kun je hieronder bekijken.

Halo Black leather €  29,00

Ladder proof black leather € 249,00

Black cat salmon suede € 259,00

Salty short black leather € 99,00Wat vind jij van de collectie, ben je van plan iets aan te schaffen?

www.label13.nl