Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Hilfiger limited edition met Disney

Het merk Hilfiger denim kennen we allemaal. De normale kleding stijl van Hilfiger trekt ons niet heel erg maar van de samenwerking met Disney gaat ons hartje ook wel een beetje sneller slaan. De disney figuren op een t-shirt was al een hype maar ze zijn weer terug van weggeweest.
Deze limited edition van Hilfiger en Disney bestaat uit drie t-shirts van vrouwen en drie t-shirts voor mannen. Alle zes de t-shirts bevatten allemaal een unieke afbeelding met een vintage twist. De t-shirts van de vrouwen bevatten de afbeeldingen van Mickey mouse, Minnie mouse en Bambi. De mannen kunnen kiezen uit Mickey mouse, Midas wolf en Goofy.

“Ik vind het geweldig dat we samen met Disney een exclusieve limited edition collectie Hilfiger Denim T-shirts hebben ontwikkeld,” aldus Tommy Hilfiger. “Op de T-shirts, die ter gelegenheid van de gedenkwaardige samenwerking tussen twee iconische merken zijn ontworpen, staat een aantal van Disney’s geliefde stripfiguren, vormgegeven in de stijl van Hilfiger Denim. De unieke en eigenzinnige T-shirts zijn perfect voor de coole, edgy man en vrouw.” Aldus Hilfiger zelf.Deze exclusieve reeks limited edition T-shirts zal verkrijgbaar zijn in winkels in heel Europa en online, voor een verkoopprijs van €49,90

www.tommy.nl.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.