Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY FASHION || Hilfiger limited edition met Disney

Het merk Hilfiger denim kennen we allemaal. De normale kleding stijl van Hilfiger trekt ons niet heel erg maar van de samenwerking met Disney gaat ons hartje ook wel een beetje sneller slaan. De disney figuren op een t-shirt was al een hype maar ze zijn weer terug van weggeweest.
Deze limited edition van Hilfiger en Disney bestaat uit drie t-shirts van vrouwen en drie t-shirts voor mannen. Alle zes de t-shirts bevatten allemaal een unieke afbeelding met een vintage twist. De t-shirts van de vrouwen bevatten de afbeeldingen van Mickey mouse, Minnie mouse en Bambi. De mannen kunnen kiezen uit Mickey mouse, Midas wolf en Goofy.

“Ik vind het geweldig dat we samen met Disney een exclusieve limited edition collectie Hilfiger Denim T-shirts hebben ontwikkeld,” aldus Tommy Hilfiger. “Op de T-shirts, die ter gelegenheid van de gedenkwaardige samenwerking tussen twee iconische merken zijn ontworpen, staat een aantal van Disney’s geliefde stripfiguren, vormgegeven in de stijl van Hilfiger Denim. De unieke en eigenzinnige T-shirts zijn perfect voor de coole, edgy man en vrouw.” Aldus Hilfiger zelf.Deze exclusieve reeks limited edition T-shirts zal verkrijgbaar zijn in winkels in heel Europa en online, voor een verkoopprijs van €49,90

www.tommy.nl.nl