Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Hilfiger limited edition met Disney

Het merk Hilfiger denim kennen we allemaal. De normale kleding stijl van Hilfiger trekt ons niet heel erg maar van de samenwerking met Disney gaat ons hartje ook wel een beetje sneller slaan. De disney figuren op een t-shirt was al een hype maar ze zijn weer terug van weggeweest.
Deze limited edition van Hilfiger en Disney bestaat uit drie t-shirts van vrouwen en drie t-shirts voor mannen. Alle zes de t-shirts bevatten allemaal een unieke afbeelding met een vintage twist. De t-shirts van de vrouwen bevatten de afbeeldingen van Mickey mouse, Minnie mouse en Bambi. De mannen kunnen kiezen uit Mickey mouse, Midas wolf en Goofy.

“Ik vind het geweldig dat we samen met Disney een exclusieve limited edition collectie Hilfiger Denim T-shirts hebben ontwikkeld,” aldus Tommy Hilfiger. “Op de T-shirts, die ter gelegenheid van de gedenkwaardige samenwerking tussen twee iconische merken zijn ontworpen, staat een aantal van Disney’s geliefde stripfiguren, vormgegeven in de stijl van Hilfiger Denim. De unieke en eigenzinnige T-shirts zijn perfect voor de coole, edgy man en vrouw.” Aldus Hilfiger zelf.Deze exclusieve reeks limited edition T-shirts zal verkrijgbaar zijn in winkels in heel Europa en online, voor een verkoopprijs van €49,90

www.tommy.nl.nl