Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Fancy Flats & Wonder Wedges

Iedere fashionista moet wel een paar goede ballerina's en wedges in de kast hebben liggen. De flats kun je so easy combineren met een skinny jeans of juist legging. Ze zijn dus onmisbaar in iedere kledingkast! Ook de wedges zijn nog niet uit ons koppie te slaan. Kun je niet op die mooie Louboutins lopen door de mega hoge hak? Probeer de wedges in vele verschillende kleuren eens.Ze zorgen niet alleen dat je langer en slanker lijkt maar ze lopen ook nog eens erg lekker en je benen breken met deze sleehakken is bijna niet mogelijk. Bij Cafe Moda vind je nu een geweldige collectie flats en wedges, van dierenprint tot missoni. Wij zetten de leukste flats en wedges voor je op een rijtje.

Zitten er leuke flatjes & wedges voor je tussen? Klik op de link onder de foto van jou favoriet om deze meteen te bestellen.www.cafemoda.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.