Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY FASHION || Fancy Flats & Wonder Wedges

Iedere fashionista moet wel een paar goede ballerina's en wedges in de kast hebben liggen. De flats kun je so easy combineren met een skinny jeans of juist legging. Ze zijn dus onmisbaar in iedere kledingkast! Ook de wedges zijn nog niet uit ons koppie te slaan. Kun je niet op die mooie Louboutins lopen door de mega hoge hak? Probeer de wedges in vele verschillende kleuren eens.Ze zorgen niet alleen dat je langer en slanker lijkt maar ze lopen ook nog eens erg lekker en je benen breken met deze sleehakken is bijna niet mogelijk. Bij Cafe Moda vind je nu een geweldige collectie flats en wedges, van dierenprint tot missoni. Wij zetten de leukste flats en wedges voor je op een rijtje.

Zitten er leuke flatjes & wedges voor je tussen? Klik op de link onder de foto van jou favoriet om deze meteen te bestellen.www.cafemoda.nl