Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Fancy Flats & Wonder Wedges

Iedere fashionista moet wel een paar goede ballerina's en wedges in de kast hebben liggen. De flats kun je so easy combineren met een skinny jeans of juist legging. Ze zijn dus onmisbaar in iedere kledingkast! Ook de wedges zijn nog niet uit ons koppie te slaan. Kun je niet op die mooie Louboutins lopen door de mega hoge hak? Probeer de wedges in vele verschillende kleuren eens.Ze zorgen niet alleen dat je langer en slanker lijkt maar ze lopen ook nog eens erg lekker en je benen breken met deze sleehakken is bijna niet mogelijk. Bij Cafe Moda vind je nu een geweldige collectie flats en wedges, van dierenprint tot missoni. Wij zetten de leukste flats en wedges voor je op een rijtje.

Zitten er leuke flatjes & wedges voor je tussen? Klik op de link onder de foto van jou favoriet om deze meteen te bestellen.www.cafemoda.nl