Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY FASHION || Bleulab reversible jeans

Bleulab is een Amerikaans jeans label uit L.A. Dit jean merk heeft al vele harten verovert van Amerikaanse celebs en na het zien van hun nieuwe jeans begint ons hartje ook erg hart te kloppen. De perfecte jeans voor  iedere vrouw! De nieuwste Bleulab jeans kun je namelijk aan twee kanten dragen..."Bleulab staat voor innovatieve technologie, sexy designs en een perfecte, slankmakende fit. Het concept is totaal nieuw en biedt een overvloed aan voordelen: de jeans voelt aan beide kanten als een tweede huid, is een ware fashion forward en de jeans neemt minder ruimte en gewicht in beslag in je koffer. Bleulab zorgt ervoor dat elke vrouw maximaal gebruik kan maken van haar bestaande garderobe. Daarbij: voor de prijs van één broek heb je er nu twee!"

Een belangrijke afspraak en geen tijd om je om te kleden? Even snel de wc in glippen en je broek omdraaien. En wat dacht je van de ruimte in je koffer die je over houd bij het aanschaffen van de Bleulab jeans? Meer ruimte voor schoenen!Bleulab jeans zijn er in diverse kleuren, prints en modellen en sluiten perfect aan op het modebeeld van nu.
Wij zijn enthousiast geworden!!

Is dit iets voor jou?

www.bleulab.com