Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Bleulab reversible jeans

Bleulab is een Amerikaans jeans label uit L.A. Dit jean merk heeft al vele harten verovert van Amerikaanse celebs en na het zien van hun nieuwe jeans begint ons hartje ook erg hart te kloppen. De perfecte jeans voor  iedere vrouw! De nieuwste Bleulab jeans kun je namelijk aan twee kanten dragen..."Bleulab staat voor innovatieve technologie, sexy designs en een perfecte, slankmakende fit. Het concept is totaal nieuw en biedt een overvloed aan voordelen: de jeans voelt aan beide kanten als een tweede huid, is een ware fashion forward en de jeans neemt minder ruimte en gewicht in beslag in je koffer. Bleulab zorgt ervoor dat elke vrouw maximaal gebruik kan maken van haar bestaande garderobe. Daarbij: voor de prijs van één broek heb je er nu twee!"

Een belangrijke afspraak en geen tijd om je om te kleden? Even snel de wc in glippen en je broek omdraaien. En wat dacht je van de ruimte in je koffer die je over houd bij het aanschaffen van de Bleulab jeans? Meer ruimte voor schoenen!Bleulab jeans zijn er in diverse kleuren, prints en modellen en sluiten perfect aan op het modebeeld van nu.
Wij zijn enthousiast geworden!!

Is dit iets voor jou?

www.bleulab.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.