Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Bleulab reversible jeans

Bleulab is een Amerikaans jeans label uit L.A. Dit jean merk heeft al vele harten verovert van Amerikaanse celebs en na het zien van hun nieuwe jeans begint ons hartje ook erg hart te kloppen. De perfecte jeans voor  iedere vrouw! De nieuwste Bleulab jeans kun je namelijk aan twee kanten dragen..."Bleulab staat voor innovatieve technologie, sexy designs en een perfecte, slankmakende fit. Het concept is totaal nieuw en biedt een overvloed aan voordelen: de jeans voelt aan beide kanten als een tweede huid, is een ware fashion forward en de jeans neemt minder ruimte en gewicht in beslag in je koffer. Bleulab zorgt ervoor dat elke vrouw maximaal gebruik kan maken van haar bestaande garderobe. Daarbij: voor de prijs van één broek heb je er nu twee!"

Een belangrijke afspraak en geen tijd om je om te kleden? Even snel de wc in glippen en je broek omdraaien. En wat dacht je van de ruimte in je koffer die je over houd bij het aanschaffen van de Bleulab jeans? Meer ruimte voor schoenen!Bleulab jeans zijn er in diverse kleuren, prints en modellen en sluiten perfect aan op het modebeeld van nu.
Wij zijn enthousiast geworden!!

Is dit iets voor jou?

www.bleulab.com