Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

LOVELY FASHION || Baku Australia 2012

Hij is er bijna, hij is er bijna maar nog niet helemaal... de zon! Deze laat nog heel eventjes op zich wachten maar ondertussen schieten de winkels alweer helemaal vol met de lente/zomer collecties en daar mogen de bikini's en badpakken natuurlijk niet in ontbreken. Wat is er mis met alvast heerlijk wegdromen en ons verslepen naar dat bounty eiland met Baku Australia.

Baku Australia is een stylish beachwearlabel. Wij zijn fan! Je vind hier veel verschillende soorten en kleuren beachwear. Meer dan welk ander beachwear merk ook, biedt Baku Australia een brede selectie aan perfect gevormde, ultravrouwelijke bikini’s, bandeau’s en halters. Ook zijn alle tops en broekjes los van elkaar verkrijgbaar zodat je zelf eindeloos kunt combineren. 


"Baku Australia is voor alle vrouwen. Het gaat om beachwear waar je je zeker en sexy in voelt en uitziet" aldus Tamara Bykerk, eigenaar Baku Australia.

Hieronder kun je alvast samen met ons mee genieten van een paar geweldige items uit de lente/zomer collectie van 2012.
www.bakuaustralia.com.au