Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY FASHION || Baku Australia 2012

Hij is er bijna, hij is er bijna maar nog niet helemaal... de zon! Deze laat nog heel eventjes op zich wachten maar ondertussen schieten de winkels alweer helemaal vol met de lente/zomer collecties en daar mogen de bikini's en badpakken natuurlijk niet in ontbreken. Wat is er mis met alvast heerlijk wegdromen en ons verslepen naar dat bounty eiland met Baku Australia.

Baku Australia is een stylish beachwearlabel. Wij zijn fan! Je vind hier veel verschillende soorten en kleuren beachwear. Meer dan welk ander beachwear merk ook, biedt Baku Australia een brede selectie aan perfect gevormde, ultravrouwelijke bikini’s, bandeau’s en halters. Ook zijn alle tops en broekjes los van elkaar verkrijgbaar zodat je zelf eindeloos kunt combineren. 


"Baku Australia is voor alle vrouwen. Het gaat om beachwear waar je je zeker en sexy in voelt en uitziet" aldus Tamara Bykerk, eigenaar Baku Australia.

Hieronder kun je alvast samen met ons mee genieten van een paar geweldige items uit de lente/zomer collectie van 2012.
www.bakuaustralia.com.au