Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY FASHION || Baku Australia 2012

Hij is er bijna, hij is er bijna maar nog niet helemaal... de zon! Deze laat nog heel eventjes op zich wachten maar ondertussen schieten de winkels alweer helemaal vol met de lente/zomer collecties en daar mogen de bikini's en badpakken natuurlijk niet in ontbreken. Wat is er mis met alvast heerlijk wegdromen en ons verslepen naar dat bounty eiland met Baku Australia.

Baku Australia is een stylish beachwearlabel. Wij zijn fan! Je vind hier veel verschillende soorten en kleuren beachwear. Meer dan welk ander beachwear merk ook, biedt Baku Australia een brede selectie aan perfect gevormde, ultravrouwelijke bikini’s, bandeau’s en halters. Ook zijn alle tops en broekjes los van elkaar verkrijgbaar zodat je zelf eindeloos kunt combineren. 


"Baku Australia is voor alle vrouwen. Het gaat om beachwear waar je je zeker en sexy in voelt en uitziet" aldus Tamara Bykerk, eigenaar Baku Australia.

Hieronder kun je alvast samen met ons mee genieten van een paar geweldige items uit de lente/zomer collectie van 2012.
www.bakuaustralia.com.au

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.