Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY BEAUTY || Trind Caring Colors limited edition lente 2012

Pastel is dé kleur van deze lente! Trind heeft zich laten inspireren door vele modeontwerpers en de catwalk. Hierin zagen we al dat de lichte bloemachtige pastel kleurtjes helemaal hot worden dit voorjaar. Met deze 4 nieuwe Trind kleurtjes maak je je pastel outfit helemaal compleet!

Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmeticsverteld “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit"

Deze voorjaarskleuren kosten € 9,95 en het flesje bevat 9ml.

De Caring Colors zijn limited dus maar voor even in het schap te vinden. Vanaf maar kun jij je slag zijn bij diversen drogisterijen als DA, Etos en Douglas.

Voor de dichtsbijzijnde verkooppunten kijk je op www.trind.com.

Ga jij één of meerdere kleuren aanschaffen uit de limited edition?


www.trind.com