Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY BEAUTY || Trind Caring Colors limited edition lente 2012

Pastel is dé kleur van deze lente! Trind heeft zich laten inspireren door vele modeontwerpers en de catwalk. Hierin zagen we al dat de lichte bloemachtige pastel kleurtjes helemaal hot worden dit voorjaar. Met deze 4 nieuwe Trind kleurtjes maak je je pastel outfit helemaal compleet!

Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmeticsverteld “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit"

Deze voorjaarskleuren kosten € 9,95 en het flesje bevat 9ml.

De Caring Colors zijn limited dus maar voor even in het schap te vinden. Vanaf maar kun jij je slag zijn bij diversen drogisterijen als DA, Etos en Douglas.

Voor de dichtsbijzijnde verkooppunten kijk je op www.trind.com.

Ga jij één of meerdere kleuren aanschaffen uit de limited edition?


www.trind.com