Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

LOVELY BEAUTY || Trind Caring Colors limited edition lente 2012

Pastel is dé kleur van deze lente! Trind heeft zich laten inspireren door vele modeontwerpers en de catwalk. Hierin zagen we al dat de lichte bloemachtige pastel kleurtjes helemaal hot worden dit voorjaar. Met deze 4 nieuwe Trind kleurtjes maak je je pastel outfit helemaal compleet!

Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmeticsverteld “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit"

Deze voorjaarskleuren kosten € 9,95 en het flesje bevat 9ml.

De Caring Colors zijn limited dus maar voor even in het schap te vinden. Vanaf maar kun jij je slag zijn bij diversen drogisterijen als DA, Etos en Douglas.

Voor de dichtsbijzijnde verkooppunten kijk je op www.trind.com.

Ga jij één of meerdere kleuren aanschaffen uit de limited edition?


www.trind.com