Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY BEAUTY || Trind Caring Colors limited edition lente 2012

Pastel is dé kleur van deze lente! Trind heeft zich laten inspireren door vele modeontwerpers en de catwalk. Hierin zagen we al dat de lichte bloemachtige pastel kleurtjes helemaal hot worden dit voorjaar. Met deze 4 nieuwe Trind kleurtjes maak je je pastel outfit helemaal compleet!

Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmeticsverteld “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit"

Deze voorjaarskleuren kosten € 9,95 en het flesje bevat 9ml.

De Caring Colors zijn limited dus maar voor even in het schap te vinden. Vanaf maar kun jij je slag zijn bij diversen drogisterijen als DA, Etos en Douglas.

Voor de dichtsbijzijnde verkooppunten kijk je op www.trind.com.

Ga jij één of meerdere kleuren aanschaffen uit de limited edition?


www.trind.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.