Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY BEAUTY || Sex and the City The body collections

Terwijl we vorig jaar nog konden genieten van de eau de parfums van Sex and the City (exclusief verkrijgbaar bij Etos) komt Sex and the City met een bijpassende body collections lijn om je helemaal onder  te dompelen in de heerlijke, onweerstaanbare geur van Sex and the City!De geuren van vorig jaar "Sex and the City" en "Sex and the City by night" zijn opgenomen in de body collections die bestaat uit Bad en Douchegel, Bodylotion, Deodorant bodyspray en Deodorantstick. Wij laten je kennis maken met de Douchegels en de Deodorant bodysprays.

De verpakking is oogt erg luxe, zwarte matte flessen en tubes met een gouden of zilveren dop. Ook de letters op de verpakkingen zijn geheel in stijl van Sex and the City, luxe! De prachtige collectie staat in de badkamer te pronken waar ze erg goed opvallen!

De Deodorant bodyspray bevat een inhoud van 150ml. De normale hoeveelheid van een fles deodorant. De "Sex and the city" (zilveren variant) ruikt erg fris en is een wat stoerdere geur als de gouden variant. De "Sex and the City by night" is hier een favoriet! Deze ruikt erg vrouwelijk en is wat zachter. Wat dat betreft komen de namen goed naar voren. Zoals ook op de verpakking staat beschreven kun je de deodorant ook gebruiken als bodyspray. Bijvoorbeeld een beetje sprayen over je kleding en hierbij draag je dan natuurlijk de bijhorende Sex and the City eau de parfum.

De Deodorant bodysprays kosten per stuk € 5,50 en zijn verkrijgbaar bij Etos.

De Bad en Douchegel flacon bestav 200ml en is 12 maanden na opening houdbaar. Ook deze heeft weer dezelfde geur als de "Sex and the City" Deodorant bodyspray. Hij schuimt heerlijk, voor een echt schuimparty zou ik kiezen voor een douche puff. Een beetje Douchegel op de puff en schuimen maar! De meeste douchegels vervagen na het afdrogen en ruik je ze niet meer. Bij de deze douchegel is dit zeker niet het geval. Deze geur blijf je de hele dag om je heen ruiken!


De Bad en Douchegels kosten € 5,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Etos.
De bodylotion heeft een inhoud van 200ml en is  nog 12 maanden na opening houdbaar. Dit is met stip de favoriet uit The Body Collections! Hij ruitk Ge-wel-dig. Dit is de "Sex and the City by night bodylotion en heeft absoluut een by night geur! 's avonds na het douchen smeer je je in met de bodylotion en je voelt je helemaal schoon en fris. De bodylotion smeert goed uit en daarbij is de lotion niet een te dikke substantie. De lotion word snel opgenomen in je huid en ook deze blijf je de hele dag ruiken!

De Bodylotion kost € 5,50 en is verkrijgbaar bij Etos.

De producten zijn allemaal los te koop maar ook in kleine en grote cadeau sets ( € 15,00 & € 30,00) Erg leuk voor moederdag, verjaardag of gewoon zomaar om iemand te verassen.

Wil jij je als de 4 dames Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Samantha Jones en Charlotte York voelen? Dan is deze Body collections zeker een aanrader!


www.etos.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.