Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY BEAUTY || DEBORAH MILANO QUAD EYESHADOW & 24ORE VELVET

Een tijdje geleden hebben wij een leuk artikel geschreven over de producten van Deborah Milano. Hierin zag je al een aantal kleuren oogschaduw voorbij komen. Wij kunnen vandaag melden dat er weer een hoop nieuwe kleurtjes aan de collectie zijn toegevoegd en een nieuw oogschaduw palette, de Quad met 4 kleuren.

De kleuren in de palettes passen perfect bij elkaar en je kunt eindeloos combineren met de kleurtjes. De Quad oogschaduws zullen verkrijgbaar zijn in 4 All black (01), Turqoise touch (07), Total purple (08) en Intirely jade (09).

Quad Eyeshadow
Alle palettes bevatten een dubbele applicator zodat je meteen kunt beginnen met het aanbrengen van de kleurtjes. Wij zijn natuurlijk laaiend enthousiast geworden want oogschaduw hebben wij vrouwen nooit genoeg. Wij hebben de kleur Total purple (08) uitgetest.


Het doosjes is zoals de gehele collectie van Deborah Milano. Op de achterkant van de verpakking vind je de 4 stappen hoe de kleurtjes bijvoorbeeld aan kunt  brengen. Dit is ieder voor zich maar wij vinden het erg handig.  Stap 1 is de linkerkleur, die breng je aan onder je wenkbrauwbot. Stap 2 is de rechtbovenkleur, die breng je aan op de binnenkant van het ooglid. De 3e stap is de kleurr rechts onderin, die breng aan op de buitenkant van je ooglid en stap 4 is de linkse kleur onderin, die breng je aan rond de buitenkant van je oog. Een soort smokey eye dus! 

De pigmentatie is zoals we hadden verwacht, top! Niet te vel, precies goed. Wil je de kleurtjes toch iets meer uit laten komen dan zou je eventueel een oogschaduwbasis kunnen gebruiken of de kleurtjes aanbrengen met een natte kwast.  De oogschaduw wrijft makkelijk uit en korrelt (zoals je op de foto ook kunt zien) niet. 
De Quad oogschaduw palettes bevatten een inhoud van 8G en is na opening 18 maanden houdbaar. Vanaf eind Februari zullen de kleuren te koop zijn voor een prijs van € 11,50

24Ore Velvet Eyeshadow


Deborah Milano breid ook haar assortiment uit met de 24Ore Velvet eyeshadow. Hier worden maar liefst 6 frisse en zomerse kleuren bijgevoegd. De volgende kleuren zullen verkrijgbaar zijn:  White Linen (01), Angora Rose (12), Baby Blue Wool (17), Lilac Chiffon (20), Blue Denim (21) en Green Brocade (22).

Baby Blue wool (17) Alle kleurtjes hebben een metallic gloed waardoor de oogschaduw nog beter tot zijn recht komt op je ogen. Vooral 's avonds door de weerkaatsing van het licht. Wij zijn fan van deze oogschaduw!De pigmentatie is meer dan top! Met één veegje krijg je dit resultaat en dan hebben we de kleur nog niet eens aangebracht met water wat ook een mogelijkheid kan zijn. De kleur glinstert je tegemoet, veegt fijn uit en heeft een geweldige pigment! Zeer zeker een aanrader als je het ons vraagt.

Het doosje bevat 5G en is tot 12 maanden na opening houdbaar. De 6 kleurtjes vind je ook eind Februari in de winkel voor € 8,95

Heb jij al eens een product van Deborah Milano geprobeerd? Of ben je het juist van plan? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.