Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

LOVELY BEAUTY || DEBORAH MILANO QUAD EYESHADOW & 24ORE VELVET

Een tijdje geleden hebben wij een leuk artikel geschreven over de producten van Deborah Milano. Hierin zag je al een aantal kleuren oogschaduw voorbij komen. Wij kunnen vandaag melden dat er weer een hoop nieuwe kleurtjes aan de collectie zijn toegevoegd en een nieuw oogschaduw palette, de Quad met 4 kleuren.

De kleuren in de palettes passen perfect bij elkaar en je kunt eindeloos combineren met de kleurtjes. De Quad oogschaduws zullen verkrijgbaar zijn in 4 All black (01), Turqoise touch (07), Total purple (08) en Intirely jade (09).

Quad Eyeshadow
Alle palettes bevatten een dubbele applicator zodat je meteen kunt beginnen met het aanbrengen van de kleurtjes. Wij zijn natuurlijk laaiend enthousiast geworden want oogschaduw hebben wij vrouwen nooit genoeg. Wij hebben de kleur Total purple (08) uitgetest.


Het doosjes is zoals de gehele collectie van Deborah Milano. Op de achterkant van de verpakking vind je de 4 stappen hoe de kleurtjes bijvoorbeeld aan kunt  brengen. Dit is ieder voor zich maar wij vinden het erg handig.  Stap 1 is de linkerkleur, die breng je aan onder je wenkbrauwbot. Stap 2 is de rechtbovenkleur, die breng je aan op de binnenkant van het ooglid. De 3e stap is de kleurr rechts onderin, die breng aan op de buitenkant van je ooglid en stap 4 is de linkse kleur onderin, die breng je aan rond de buitenkant van je oog. Een soort smokey eye dus! 

De pigmentatie is zoals we hadden verwacht, top! Niet te vel, precies goed. Wil je de kleurtjes toch iets meer uit laten komen dan zou je eventueel een oogschaduwbasis kunnen gebruiken of de kleurtjes aanbrengen met een natte kwast.  De oogschaduw wrijft makkelijk uit en korrelt (zoals je op de foto ook kunt zien) niet. 
De Quad oogschaduw palettes bevatten een inhoud van 8G en is na opening 18 maanden houdbaar. Vanaf eind Februari zullen de kleuren te koop zijn voor een prijs van € 11,50

24Ore Velvet Eyeshadow


Deborah Milano breid ook haar assortiment uit met de 24Ore Velvet eyeshadow. Hier worden maar liefst 6 frisse en zomerse kleuren bijgevoegd. De volgende kleuren zullen verkrijgbaar zijn:  White Linen (01), Angora Rose (12), Baby Blue Wool (17), Lilac Chiffon (20), Blue Denim (21) en Green Brocade (22).

Baby Blue wool (17) Alle kleurtjes hebben een metallic gloed waardoor de oogschaduw nog beter tot zijn recht komt op je ogen. Vooral 's avonds door de weerkaatsing van het licht. Wij zijn fan van deze oogschaduw!De pigmentatie is meer dan top! Met één veegje krijg je dit resultaat en dan hebben we de kleur nog niet eens aangebracht met water wat ook een mogelijkheid kan zijn. De kleur glinstert je tegemoet, veegt fijn uit en heeft een geweldige pigment! Zeer zeker een aanrader als je het ons vraagt.

Het doosje bevat 5G en is tot 12 maanden na opening houdbaar. De 6 kleurtjes vind je ook eind Februari in de winkel voor € 8,95

Heb jij al eens een product van Deborah Milano geprobeerd? Of ben je het juist van plan?