Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

LOVELY BEAUTY || DEBORAH MILANO QUAD EYESHADOW & 24ORE VELVET

Een tijdje geleden hebben wij een leuk artikel geschreven over de producten van Deborah Milano. Hierin zag je al een aantal kleuren oogschaduw voorbij komen. Wij kunnen vandaag melden dat er weer een hoop nieuwe kleurtjes aan de collectie zijn toegevoegd en een nieuw oogschaduw palette, de Quad met 4 kleuren.

De kleuren in de palettes passen perfect bij elkaar en je kunt eindeloos combineren met de kleurtjes. De Quad oogschaduws zullen verkrijgbaar zijn in 4 All black (01), Turqoise touch (07), Total purple (08) en Intirely jade (09).

Quad Eyeshadow
Alle palettes bevatten een dubbele applicator zodat je meteen kunt beginnen met het aanbrengen van de kleurtjes. Wij zijn natuurlijk laaiend enthousiast geworden want oogschaduw hebben wij vrouwen nooit genoeg. Wij hebben de kleur Total purple (08) uitgetest.


Het doosjes is zoals de gehele collectie van Deborah Milano. Op de achterkant van de verpakking vind je de 4 stappen hoe de kleurtjes bijvoorbeeld aan kunt  brengen. Dit is ieder voor zich maar wij vinden het erg handig.  Stap 1 is de linkerkleur, die breng je aan onder je wenkbrauwbot. Stap 2 is de rechtbovenkleur, die breng je aan op de binnenkant van het ooglid. De 3e stap is de kleurr rechts onderin, die breng aan op de buitenkant van je ooglid en stap 4 is de linkse kleur onderin, die breng je aan rond de buitenkant van je oog. Een soort smokey eye dus! 

De pigmentatie is zoals we hadden verwacht, top! Niet te vel, precies goed. Wil je de kleurtjes toch iets meer uit laten komen dan zou je eventueel een oogschaduwbasis kunnen gebruiken of de kleurtjes aanbrengen met een natte kwast.  De oogschaduw wrijft makkelijk uit en korrelt (zoals je op de foto ook kunt zien) niet. 
De Quad oogschaduw palettes bevatten een inhoud van 8G en is na opening 18 maanden houdbaar. Vanaf eind Februari zullen de kleuren te koop zijn voor een prijs van € 11,50

24Ore Velvet Eyeshadow


Deborah Milano breid ook haar assortiment uit met de 24Ore Velvet eyeshadow. Hier worden maar liefst 6 frisse en zomerse kleuren bijgevoegd. De volgende kleuren zullen verkrijgbaar zijn:  White Linen (01), Angora Rose (12), Baby Blue Wool (17), Lilac Chiffon (20), Blue Denim (21) en Green Brocade (22).

Baby Blue wool (17) Alle kleurtjes hebben een metallic gloed waardoor de oogschaduw nog beter tot zijn recht komt op je ogen. Vooral 's avonds door de weerkaatsing van het licht. Wij zijn fan van deze oogschaduw!De pigmentatie is meer dan top! Met één veegje krijg je dit resultaat en dan hebben we de kleur nog niet eens aangebracht met water wat ook een mogelijkheid kan zijn. De kleur glinstert je tegemoet, veegt fijn uit en heeft een geweldige pigment! Zeer zeker een aanrader als je het ons vraagt.

Het doosje bevat 5G en is tot 12 maanden na opening houdbaar. De 6 kleurtjes vind je ook eind Februari in de winkel voor € 8,95

Heb jij al eens een product van Deborah Milano geprobeerd? Of ben je het juist van plan?