Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

WWW TIP || KUSHANDWIZDOM

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met KushAndWizdom op Tumblr. Misschien heb je de foto's wel eens voorbij zien schieten op Facebook of Twitter bij iemand. Ben je benieuwd waar ik het over heb lees dan gauw verder.KushAndWizdom bestaat sinds Mei 2011 en is in die paar maanden tijd uitgegroeid tot een onwijs grote website met duizenden fans op Facebook en Tumblr zelf. Een paar weken geleden kwam ik per toeval op deze website en sindsdien ben ik addicted. De bedenkster van KushAndWizdom kent niemand. Ze weet zich goed te verschuilen achter haar werkjes. het enigste wat men van haar weet is dat ze een meisje is en daar stopt mee.

"ze" begon met het maken van quotes op foto's/afbeeldingen. Haar quotes haalt ze overal vandaan, liedjes, internet en ga zo maar door.  De quotes plaatst ze op een foto of afbeelding welke ze ook van internet af haalt om vervolgens zo populair met je website te worden dat haar plaatjes over tegenkomt op internet.


Ze heeft op haar website verschillende categorien. Van beauty quotes tot friendship quotes. Ook heeft ze haar eigen webshop geopend met daarin t-shirts met de quotes. En zeg nou zelf? Als een fan van haar website wil je natuurlijk ook zo een t-shirt bemachtigen. Ben je benieuwd geworden naar haar Tumblr en alle quotes? Neem dan is een kijkje op KushAndWizdom;