WWW TIP || KUSHANDWIZDOM

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met KushAndWizdom op Tumblr. Misschien heb je de foto's wel eens voorbij zien schieten op Facebook of Twitter bij iemand. Ben je benieuwd waar ik het over heb lees dan gauw verder.KushAndWizdom bestaat sinds Mei 2011 en is in die paar maanden tijd uitgegroeid tot een onwijs grote website met duizenden fans op Facebook en Tumblr zelf. Een paar weken geleden kwam ik per toeval op deze website en sindsdien ben ik addicted. De bedenkster van KushAndWizdom kent niemand. Ze weet zich goed te verschuilen achter haar werkjes. het enigste wat men van haar weet is dat ze een meisje is en daar stopt mee.

"ze" begon met het maken van quotes op foto's/afbeeldingen. Haar quotes haalt ze overal vandaan, liedjes, internet en ga zo maar door.  De quotes plaatst ze op een foto of afbeelding welke ze ook van internet af haalt om vervolgens zo populair met je website te worden dat haar plaatjes over tegenkomt op internet.


Ze heeft op haar website verschillende categorien. Van beauty quotes tot friendship quotes. Ook heeft ze haar eigen webshop geopend met daarin t-shirts met de quotes. En zeg nou zelf? Als een fan van haar website wil je natuurlijk ook zo een t-shirt bemachtigen. Ben je benieuwd geworden naar haar Tumblr en alle quotes? Neem dan is een kijkje op KushAndWizdom;