Doorgaan naar hoofdcontent

WWW TIP || KUSHANDWIZDOM

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met KushAndWizdom op Tumblr. Misschien heb je de foto's wel eens voorbij zien schieten op Facebook of Twitter bij iemand. Ben je benieuwd waar ik het over heb lees dan gauw verder.KushAndWizdom bestaat sinds Mei 2011 en is in die paar maanden tijd uitgegroeid tot een onwijs grote website met duizenden fans op Facebook en Tumblr zelf. Een paar weken geleden kwam ik per toeval op deze website en sindsdien ben ik addicted. De bedenkster van KushAndWizdom kent niemand. Ze weet zich goed te verschuilen achter haar werkjes. het enigste wat men van haar weet is dat ze een meisje is en daar stopt mee.

"ze" begon met het maken van quotes op foto's/afbeeldingen. Haar quotes haalt ze overal vandaan, liedjes, internet en ga zo maar door.  De quotes plaatst ze op een foto of afbeelding welke ze ook van internet af haalt om vervolgens zo populair met je website te worden dat haar plaatjes over tegenkomt op internet.


Ze heeft op haar website verschillende categorien. Van beauty quotes tot friendship quotes. Ook heeft ze haar eigen webshop geopend met daarin t-shirts met de quotes. En zeg nou zelf? Als een fan van haar website wil je natuurlijk ook zo een t-shirt bemachtigen. Ben je benieuwd geworden naar haar Tumblr en alle quotes? Neem dan is een kijkje op KushAndWizdom;

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.