Doorgaan naar hoofdcontent

WEAR IT LOVELY || ZUURSTOK STOER ROZE


Vandaag hebben we weer een leuke outfit voor je bij elkaar gezocht. Deze keer hebben we gekozen voor een zuurstok roze jeans legging met een wit simpel t-shirt. Daaroverheen draag je een zwart met bedrukte pailettes vestje, natuurlijk draag je die open zodat het t-shirt mooi tot zijn recht komt. Om je outfit helemaal af maken hebben we gekozen voor een paar mooie en stoere sneakers.Je koopt meteen de hele outfit door op de foto's te klikken. Happy shopping!

Cardigan Glimdot € 54,95
Tee To Hell € 39,95


Jeggings Wonder Pink € 34,95

Wedge Soho Black € 139,95


www.welikefashion.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.