Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

WEAR IT LOVELY || ZUURSTOK STOER ROZE


Vandaag hebben we weer een leuke outfit voor je bij elkaar gezocht. Deze keer hebben we gekozen voor een zuurstok roze jeans legging met een wit simpel t-shirt. Daaroverheen draag je een zwart met bedrukte pailettes vestje, natuurlijk draag je die open zodat het t-shirt mooi tot zijn recht komt. Om je outfit helemaal af maken hebben we gekozen voor een paar mooie en stoere sneakers.Je koopt meteen de hele outfit door op de foto's te klikken. Happy shopping!

Cardigan Glimdot € 54,95
Tee To Hell € 39,95


Jeggings Wonder Pink € 34,95

Wedge Soho Black € 139,95


www.welikefashion.com