Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

WEAR IT LOVELY || ZUURSTOK STOER ROZE


Vandaag hebben we weer een leuke outfit voor je bij elkaar gezocht. Deze keer hebben we gekozen voor een zuurstok roze jeans legging met een wit simpel t-shirt. Daaroverheen draag je een zwart met bedrukte pailettes vestje, natuurlijk draag je die open zodat het t-shirt mooi tot zijn recht komt. Om je outfit helemaal af maken hebben we gekozen voor een paar mooie en stoere sneakers.Je koopt meteen de hele outfit door op de foto's te klikken. Happy shopping!

Cardigan Glimdot € 54,95
Tee To Hell € 39,95


Jeggings Wonder Pink € 34,95

Wedge Soho Black € 139,95


www.welikefashion.com