Doorgaan naar hoofdcontent

WEAR IT LOVELY || CHILLING & CASUAL

Een volle agenda met afspraken maar totaal geen zin om je helemaal om te toveren tot een wandelende diva? No worries. SWIL heeft voor jou de perfecte outfit, Chilling en toch Casual!  Een heerlijk zittende harem pants, tanktop, leahterlook jacket en nee geen sneakers! We maken de outfit helemaal compleet met de Timeless enkellaarsjes.

Heb je een leuk item gezien en wil je deze aanschaffen? Klik dan op de foto van het item en je kunt hem meteen aanschaffen! Happy shopping
Leather look jacket
€ 29,95 Nelly.com

MbyM Tanktop
€  29,50 Nelly.com

Timeless enkellaars
€ 47,95 Nelly.com
Mödstrom harem pants
€ 69,50 Nelly.com
Items by www.nelly.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.