Doorgaan naar hoofdcontent

SHOPPING TIP || MAMA SCHRIJFT


Tussen kerst en Oud & Nieuw liep ik snel een rondje door Action om plastic bestek te halen. Ik liep langs de "vreetrekken" en daar trok een roze boekje met witte stipjes all over mijn aandacht. Tuurlijk hoorde het boekje daar niet maar ik pakte 'm op en las de voorkant "Oma schrijft over toen, voor later"

Ik begon er in te bladeren en werd meteen enthousiast! Tegen vriendlief zei ik "die wil ik meenemen voor oma" Huppa, in het mandje gepropt en gingen opzoek naar waar de boekjes normaal gesproken zouden liggen. Daar lagen twee flinke stapels maar Oma schrijft lag er niet meer tussen. Thank god had iemand het boekje tussen al die lekkere koekjes ingepropt ;-) Ook vond ik tussen de stapels hetzelfde boekje voor Mama. Natuurlijk snap je al dat ik deze ook meteen in mijn mandje had gepropt. Oke, genoeg geleuter door naar het boekje zelf!

Het boekje is bedoeld als een cadeau voor Mama, Papa, Oma of Opa. Je schrijft op de eerste bladzijde je naam en de datum zodat diegene weet van wie het boekje afkomstig is. Vervolgens geef je hem aan je moeder, vader of opaen oma. Zij moeten het boekje invullen om hem daarna weer terug te geven. "een undiek en persoonlijk documentmet vragen en zelfgeschreven antwoorden"


De inhoud. Vragen over vrije tijd en hobby's, opleiding en werk, kindertijd en jeugd en een hoop meer. De vragen verschillen per boekje. Zo gaat het boekje over mama schrijft over de zwangerschap van jou.

Veel plek om een antwoord op te schrijven is er niet. Hiervoor zijn een paar bladzijdes achter in het boekjeVrij gehouden om over bepaalde onderwerpen nog meer te vertellen.


Een uniek cadeau over toen voor later door de personen waar je zoveel om geeft. Succes verzekerd, ik gaf het boekje aan Mama, begon het door te bladeren en begon te huilen. Ze is meteen begonnen met het invullen van de vragen. Er komen vragen aanbod waar je misschien nog niet het antwoord van wist. De boekjes zijn te koop bij Action en kosten € 1,99 per stuk


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.