Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

SHOPPING TIP || MAMA SCHRIJFT


Tussen kerst en Oud & Nieuw liep ik snel een rondje door Action om plastic bestek te halen. Ik liep langs de "vreetrekken" en daar trok een roze boekje met witte stipjes all over mijn aandacht. Tuurlijk hoorde het boekje daar niet maar ik pakte 'm op en las de voorkant "Oma schrijft over toen, voor later"

Ik begon er in te bladeren en werd meteen enthousiast! Tegen vriendlief zei ik "die wil ik meenemen voor oma" Huppa, in het mandje gepropt en gingen opzoek naar waar de boekjes normaal gesproken zouden liggen. Daar lagen twee flinke stapels maar Oma schrijft lag er niet meer tussen. Thank god had iemand het boekje tussen al die lekkere koekjes ingepropt ;-) Ook vond ik tussen de stapels hetzelfde boekje voor Mama. Natuurlijk snap je al dat ik deze ook meteen in mijn mandje had gepropt. Oke, genoeg geleuter door naar het boekje zelf!

Het boekje is bedoeld als een cadeau voor Mama, Papa, Oma of Opa. Je schrijft op de eerste bladzijde je naam en de datum zodat diegene weet van wie het boekje afkomstig is. Vervolgens geef je hem aan je moeder, vader of opaen oma. Zij moeten het boekje invullen om hem daarna weer terug te geven. "een undiek en persoonlijk documentmet vragen en zelfgeschreven antwoorden"


De inhoud. Vragen over vrije tijd en hobby's, opleiding en werk, kindertijd en jeugd en een hoop meer. De vragen verschillen per boekje. Zo gaat het boekje over mama schrijft over de zwangerschap van jou.

Veel plek om een antwoord op te schrijven is er niet. Hiervoor zijn een paar bladzijdes achter in het boekjeVrij gehouden om over bepaalde onderwerpen nog meer te vertellen.


Een uniek cadeau over toen voor later door de personen waar je zoveel om geeft. Succes verzekerd, ik gaf het boekje aan Mama, begon het door te bladeren en begon te huilen. Ze is meteen begonnen met het invullen van de vragen. Er komen vragen aanbod waar je misschien nog niet het antwoord van wist. De boekjes zijn te koop bij Action en kosten € 1,99 per stuk