Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

SHOPPING TIP || MAMA SCHRIJFT


Tussen kerst en Oud & Nieuw liep ik snel een rondje door Action om plastic bestek te halen. Ik liep langs de "vreetrekken" en daar trok een roze boekje met witte stipjes all over mijn aandacht. Tuurlijk hoorde het boekje daar niet maar ik pakte 'm op en las de voorkant "Oma schrijft over toen, voor later"

Ik begon er in te bladeren en werd meteen enthousiast! Tegen vriendlief zei ik "die wil ik meenemen voor oma" Huppa, in het mandje gepropt en gingen opzoek naar waar de boekjes normaal gesproken zouden liggen. Daar lagen twee flinke stapels maar Oma schrijft lag er niet meer tussen. Thank god had iemand het boekje tussen al die lekkere koekjes ingepropt ;-) Ook vond ik tussen de stapels hetzelfde boekje voor Mama. Natuurlijk snap je al dat ik deze ook meteen in mijn mandje had gepropt. Oke, genoeg geleuter door naar het boekje zelf!

Het boekje is bedoeld als een cadeau voor Mama, Papa, Oma of Opa. Je schrijft op de eerste bladzijde je naam en de datum zodat diegene weet van wie het boekje afkomstig is. Vervolgens geef je hem aan je moeder, vader of opaen oma. Zij moeten het boekje invullen om hem daarna weer terug te geven. "een undiek en persoonlijk documentmet vragen en zelfgeschreven antwoorden"


De inhoud. Vragen over vrije tijd en hobby's, opleiding en werk, kindertijd en jeugd en een hoop meer. De vragen verschillen per boekje. Zo gaat het boekje over mama schrijft over de zwangerschap van jou.

Veel plek om een antwoord op te schrijven is er niet. Hiervoor zijn een paar bladzijdes achter in het boekjeVrij gehouden om over bepaalde onderwerpen nog meer te vertellen.


Een uniek cadeau over toen voor later door de personen waar je zoveel om geeft. Succes verzekerd, ik gaf het boekje aan Mama, begon het door te bladeren en begon te huilen. Ze is meteen begonnen met het invullen van de vragen. Er komen vragen aanbod waar je misschien nog niet het antwoord van wist. De boekjes zijn te koop bij Action en kosten € 1,99 per stuk