Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

PERSONAL || NYE 2012

En toen was het alweer 2012! Time flies when you're having fun. Hapjes, drankjes en gezelligheid. Kerst was nog niet achter de rug of we waren al lijstjes aan het maken voor het eten van oud & nieuw, nog niet wetende dat we zoveel eten met kerst over zouden houden.

Oliebollen en appelflappen horen natuurlijk bij Oud & Nieuw! Eten tot je groen ziet van misselijkheid ;-) Zelf gemaakte appelflappen met gecarameliseerde bovenkant. Ze waren heerlijk!
Hubby en ik samen in de keuken bezig met een toen nog onbekend recept.....
Kaasbrood!! Stukken jonge kaas, plakjes cedar en jalapeno's. Nom nom nom! Recept komt van Waymadi.


Zodra mijn kleine - grote- zusje bij ons is worden er altijd foto's  door haar gemaakt van ons saampjes.
Kleine meid "pilsje" kroop alvast in de krantenmand!
Mama & omi kregen van ons een kleinigheidje. Een boekje met vragen en geschreven door hunzelf. Mams was zou enthousiast dat ze hem meteen begon in te vullen. Er volgt nog een artikel van het boekje.

Oma was ook ontzettend blij met haar boekje "oma schrijft" en dat moest ze natuurlijk even laten zien op de foto ;-)De dag begon laat, tenslotte was het zaterdag en dat betekend eerst een beetje uitslapen. Hapjes maken, borrelen, lachen, gieren en brullen. Tandenknarsend hebben we naar de staatsloterij gekeken maar helaas weer geen Miljonair. Om 00:00 werd de champagne ontkurkt en hebben we met zijn allen buiten naar het vuurwerk gekeken. Om 02:00 was het tijd om een rondje door de stad te doen nadat we omi naar huis hadden gebracht. Hubby en ik hadden besloten om maar 1 borreltje te doen om vervolgens pas om 8:00 uur thuis ons bedje in te duiken ;-) Moet kunnen toch? haha!  Gefeest en gebeest hebben we zeker weten en beter kon 2011 niet worden afgesloten!

Hoe was jullie oud & nieuw? Lekker thuis gevierd of ook een rondje stad gedaan?