Doorgaan naar hoofdcontent

PERSONAL || NYE 2012

En toen was het alweer 2012! Time flies when you're having fun. Hapjes, drankjes en gezelligheid. Kerst was nog niet achter de rug of we waren al lijstjes aan het maken voor het eten van oud & nieuw, nog niet wetende dat we zoveel eten met kerst over zouden houden.

Oliebollen en appelflappen horen natuurlijk bij Oud & Nieuw! Eten tot je groen ziet van misselijkheid ;-) Zelf gemaakte appelflappen met gecarameliseerde bovenkant. Ze waren heerlijk!
Hubby en ik samen in de keuken bezig met een toen nog onbekend recept.....
Kaasbrood!! Stukken jonge kaas, plakjes cedar en jalapeno's. Nom nom nom! Recept komt van Waymadi.


Zodra mijn kleine - grote- zusje bij ons is worden er altijd foto's  door haar gemaakt van ons saampjes.
Kleine meid "pilsje" kroop alvast in de krantenmand!
Mama & omi kregen van ons een kleinigheidje. Een boekje met vragen en geschreven door hunzelf. Mams was zou enthousiast dat ze hem meteen begon in te vullen. Er volgt nog een artikel van het boekje.

Oma was ook ontzettend blij met haar boekje "oma schrijft" en dat moest ze natuurlijk even laten zien op de foto ;-)De dag begon laat, tenslotte was het zaterdag en dat betekend eerst een beetje uitslapen. Hapjes maken, borrelen, lachen, gieren en brullen. Tandenknarsend hebben we naar de staatsloterij gekeken maar helaas weer geen Miljonair. Om 00:00 werd de champagne ontkurkt en hebben we met zijn allen buiten naar het vuurwerk gekeken. Om 02:00 was het tijd om een rondje door de stad te doen nadat we omi naar huis hadden gebracht. Hubby en ik hadden besloten om maar 1 borreltje te doen om vervolgens pas om 8:00 uur thuis ons bedje in te duiken ;-) Moet kunnen toch? haha!  Gefeest en gebeest hebben we zeker weten en beter kon 2011 niet worden afgesloten!

Hoe was jullie oud & nieuw? Lekker thuis gevierd of ook een rondje stad gedaan?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.