Knutselen met wc rolletjes

Nederland is gek geworden, lege schappen in de supermarkten, overvolle kasten thuis. Ik doe er niet aan mee en als je mij op instagram volgt dan steek ik ook een beetje de gek aan met de mensen die massaal wc papier hamsteren. Van alles wat je kunt "hamsteren" is wc papier natuurlijk het eerste wat je gaat hamsteren. Anyhow, speciaal voor jullie, de wc papier hamsteraars een aantal leuke suggesties wat je kunt doen met alle rolletjes nadat je hebt gekookt met wc papier. Voor recepten verwijs je graag door naar de Speld

PARFUM REPLICA || BRUNO BANANI

Vandaag heb ik een erg leuke budget tip voor jullie! Jullie konden in mijn X-mas presents artikel zagen jullie al een rode parfum fles voorbij komen. Dit luchtje had zo een onwijs bekende geur en eindelijk weet ik welke replica dit is, al lijkt het flesje totaal niet op de originele.

Ik ben dol op parfum en vind het erg leuke om replicas van bijvoorbeeld Action te achterhalen. Fastlover is zo een parfum.
Fastlover komt bij Action vandaan en sinds ik deze parfum heb gekregen ben ik er dol op. Je zou zeggen dat de geur van een goedkopere parfum korter blijft hangen maar met bovenstaande parfum heb je hier geen last van. Ik spuit hem 's morgens op en 's avonds ruik ik hem nog steeds. Fastlover kost € 1,79

Maar waar is Fastlover een replica van?  Bruno Banani Woman

Beide parfums ruiken exact hetzelfde en de langdurigheid van de parfum is top!  Je betaald voor een flesje van Bruno Banani alleen geen € 1,79 maar rond de € 14,00. Dat is een erg groot verschil. Ben jij dus gek van Bruno Banani maar vind je de prijs in verhouding met de ML net iets teveel van het goede? Ren als een speer naar Action! Hebben ze deze replica niet meer bij Action? Vraag dan even of ze hem voor je kunnen bestellen. Dit is meestal wel mogelijk.

Ga jij eerder voor een duurdere parfum of doet budget het ook goed?