Doorgaan naar hoofdcontent

PARFUM REPLICA || BRUNO BANANI

Vandaag heb ik een erg leuke budget tip voor jullie! Jullie konden in mijn X-mas presents artikel zagen jullie al een rode parfum fles voorbij komen. Dit luchtje had zo een onwijs bekende geur en eindelijk weet ik welke replica dit is, al lijkt het flesje totaal niet op de originele.

Ik ben dol op parfum en vind het erg leuke om replicas van bijvoorbeeld Action te achterhalen. Fastlover is zo een parfum.
Fastlover komt bij Action vandaan en sinds ik deze parfum heb gekregen ben ik er dol op. Je zou zeggen dat de geur van een goedkopere parfum korter blijft hangen maar met bovenstaande parfum heb je hier geen last van. Ik spuit hem 's morgens op en 's avonds ruik ik hem nog steeds. Fastlover kost € 1,79

Maar waar is Fastlover een replica van?  Bruno Banani Woman

Beide parfums ruiken exact hetzelfde en de langdurigheid van de parfum is top!  Je betaald voor een flesje van Bruno Banani alleen geen € 1,79 maar rond de € 14,00. Dat is een erg groot verschil. Ben jij dus gek van Bruno Banani maar vind je de prijs in verhouding met de ML net iets teveel van het goede? Ren als een speer naar Action! Hebben ze deze replica niet meer bij Action? Vraag dan even of ze hem voor je kunnen bestellen. Dit is meestal wel mogelijk.

Ga jij eerder voor een duurdere parfum of doet budget het ook goed?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.