Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

PARFUM REPLICA || BRUNO BANANI

Vandaag heb ik een erg leuke budget tip voor jullie! Jullie konden in mijn X-mas presents artikel zagen jullie al een rode parfum fles voorbij komen. Dit luchtje had zo een onwijs bekende geur en eindelijk weet ik welke replica dit is, al lijkt het flesje totaal niet op de originele.

Ik ben dol op parfum en vind het erg leuke om replicas van bijvoorbeeld Action te achterhalen. Fastlover is zo een parfum.
Fastlover komt bij Action vandaan en sinds ik deze parfum heb gekregen ben ik er dol op. Je zou zeggen dat de geur van een goedkopere parfum korter blijft hangen maar met bovenstaande parfum heb je hier geen last van. Ik spuit hem 's morgens op en 's avonds ruik ik hem nog steeds. Fastlover kost € 1,79

Maar waar is Fastlover een replica van?  Bruno Banani Woman

Beide parfums ruiken exact hetzelfde en de langdurigheid van de parfum is top!  Je betaald voor een flesje van Bruno Banani alleen geen € 1,79 maar rond de € 14,00. Dat is een erg groot verschil. Ben jij dus gek van Bruno Banani maar vind je de prijs in verhouding met de ML net iets teveel van het goede? Ren als een speer naar Action! Hebben ze deze replica niet meer bij Action? Vraag dan even of ze hem voor je kunnen bestellen. Dit is meestal wel mogelijk.

Ga jij eerder voor een duurdere parfum of doet budget het ook goed?