Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY WINNING || "ZOEK HET MAAR UIT" CHANTAL VAN GASTEL

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!
De ene winactie is nog maar net afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan, natuurlijk omdat She wears it lovely de leukste en liefste lezeressen heeft! Deze keer maak jij kans op een gloednieuw boek van Chantal van Gastel "Zoek het maar uit".

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven?

Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoopgehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde.


Natuurlijk wil jij dit boek straks op je nachtkastje hebben! Dat kan door simpelweg onderstaande vraag te beantwoorden in de comments.

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven? 

Het leukste antwoord zullen wij eruit kiezen en die heeft straks "Zoek het maar uit" op haar nachtkastje liggen. Je kunt meedoen tot  Donderdag 2 Februari.

www.thehouseofbooks.comPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.