Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY WINNING || "ZOEK HET MAAR UIT" CHANTAL VAN GASTEL

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!
De ene winactie is nog maar net afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan, natuurlijk omdat She wears it lovely de leukste en liefste lezeressen heeft! Deze keer maak jij kans op een gloednieuw boek van Chantal van Gastel "Zoek het maar uit".

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven?

Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoopgehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde.


Natuurlijk wil jij dit boek straks op je nachtkastje hebben! Dat kan door simpelweg onderstaande vraag te beantwoorden in de comments.

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven? 

Het leukste antwoord zullen wij eruit kiezen en die heeft straks "Zoek het maar uit" op haar nachtkastje liggen. Je kunt meedoen tot  Donderdag 2 Februari.

www.thehouseofbooks.com