Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY WINNING || "ZOEK HET MAAR UIT" CHANTAL VAN GASTEL

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!
De ene winactie is nog maar net afgelopen of we hebben de volgende al voor jullie klaar staan, natuurlijk omdat She wears it lovely de leukste en liefste lezeressen heeft! Deze keer maak jij kans op een gloednieuw boek van Chantal van Gastel "Zoek het maar uit".

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven?

Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoopgehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde.


Natuurlijk wil jij dit boek straks op je nachtkastje hebben! Dat kan door simpelweg onderstaande vraag te beantwoorden in de comments.

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven? 

Het leukste antwoord zullen wij eruit kiezen en die heeft straks "Zoek het maar uit" op haar nachtkastje liggen. Je kunt meedoen tot  Donderdag 2 Februari.

www.thehouseofbooks.com