Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY TIP || JAMESON FILM EXPERIENCE IV

3 Februari is het alweer tijd voor de Jameson Film Experience IV! Dit event zal plaatsvinden in de schietcentrale in Rotterdam. Dit is alweer de vierde editie en het beloofd zoals voorgaande keren weer een speciale editie te worden. Wij kunnen jou  de film verklappen die er gedraaid zal worden!
"De Jameson Film Experience (JFE) is een filmbeleving in samenwerking met Het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Gedurende de JFE worden eigenzinnige filmliefhebbers aangenaam verrast op speciale locaties met het werk van nieuwsgierige en moedige filmmakers die zich door niets of niemand laten tegenhouden bij het najagen van hun dromen. Op die manier worden er telkens weer wonderlijke verhalen gecreëerd, waar iedere filmfanaat bij wegdroomt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen. Bij de geslaagde aftrap van de eerste JFE tijdens het IFFR in Rotterdam, was de film 127 HOURS te zien. Nadat de tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher een hoofdrol vertolkte, opnieuw een succes was en de derde editie met de film Drive in de Theaterfabriek, kan iedereen zich nu opmaken voor de eerste JFE van dit jaar"

De film die er 3 Februari gedraaid zal worden heet "The Hunter" 


Op de Facebook pagina van Jameson film experience vind je meer informatie en kun je je registreren voor kaarten door simpelweg om "Vind ik leuk" te klikken. Let wel op dat het niet zeker is dat je word uitgezocht voor verloting van de kaarten!

 Je kunt ook een kijkje nemen op de website van Jameson Film Experience voor sfeerbeelden, filmpjes, meer informatie en last but not least, een paar heerlijke whiskey cocktail recepten!


Ben jij erbij of heb je dit event als eens meegemaakt? Wat vond je ervan?

www.jamesonfilmexperience.nl