Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY TIP || JAMESON FILM EXPERIENCE IV

3 Februari is het alweer tijd voor de Jameson Film Experience IV! Dit event zal plaatsvinden in de schietcentrale in Rotterdam. Dit is alweer de vierde editie en het beloofd zoals voorgaande keren weer een speciale editie te worden. Wij kunnen jou  de film verklappen die er gedraaid zal worden!
"De Jameson Film Experience (JFE) is een filmbeleving in samenwerking met Het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Gedurende de JFE worden eigenzinnige filmliefhebbers aangenaam verrast op speciale locaties met het werk van nieuwsgierige en moedige filmmakers die zich door niets of niemand laten tegenhouden bij het najagen van hun dromen. Op die manier worden er telkens weer wonderlijke verhalen gecreëerd, waar iedere filmfanaat bij wegdroomt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen. Bij de geslaagde aftrap van de eerste JFE tijdens het IFFR in Rotterdam, was de film 127 HOURS te zien. Nadat de tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher een hoofdrol vertolkte, opnieuw een succes was en de derde editie met de film Drive in de Theaterfabriek, kan iedereen zich nu opmaken voor de eerste JFE van dit jaar"

De film die er 3 Februari gedraaid zal worden heet "The Hunter" 


Op de Facebook pagina van Jameson film experience vind je meer informatie en kun je je registreren voor kaarten door simpelweg om "Vind ik leuk" te klikken. Let wel op dat het niet zeker is dat je word uitgezocht voor verloting van de kaarten!

 Je kunt ook een kijkje nemen op de website van Jameson Film Experience voor sfeerbeelden, filmpjes, meer informatie en last but not least, een paar heerlijke whiskey cocktail recepten!


Ben jij erbij of heb je dit event als eens meegemaakt? Wat vond je ervan?

www.jamesonfilmexperience.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.