Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

LOVELY TIP || JAMESON FILM EXPERIENCE IV

3 Februari is het alweer tijd voor de Jameson Film Experience IV! Dit event zal plaatsvinden in de schietcentrale in Rotterdam. Dit is alweer de vierde editie en het beloofd zoals voorgaande keren weer een speciale editie te worden. Wij kunnen jou  de film verklappen die er gedraaid zal worden!
"De Jameson Film Experience (JFE) is een filmbeleving in samenwerking met Het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Gedurende de JFE worden eigenzinnige filmliefhebbers aangenaam verrast op speciale locaties met het werk van nieuwsgierige en moedige filmmakers die zich door niets of niemand laten tegenhouden bij het najagen van hun dromen. Op die manier worden er telkens weer wonderlijke verhalen gecreëerd, waar iedere filmfanaat bij wegdroomt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen. Bij de geslaagde aftrap van de eerste JFE tijdens het IFFR in Rotterdam, was de film 127 HOURS te zien. Nadat de tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher een hoofdrol vertolkte, opnieuw een succes was en de derde editie met de film Drive in de Theaterfabriek, kan iedereen zich nu opmaken voor de eerste JFE van dit jaar"

De film die er 3 Februari gedraaid zal worden heet "The Hunter" 


Op de Facebook pagina van Jameson film experience vind je meer informatie en kun je je registreren voor kaarten door simpelweg om "Vind ik leuk" te klikken. Let wel op dat het niet zeker is dat je word uitgezocht voor verloting van de kaarten!

 Je kunt ook een kijkje nemen op de website van Jameson Film Experience voor sfeerbeelden, filmpjes, meer informatie en last but not least, een paar heerlijke whiskey cocktail recepten!


Ben jij erbij of heb je dit event als eens meegemaakt? Wat vond je ervan?

www.jamesonfilmexperience.nl