Doorgaan naar hoofdcontent

LOVELY SHOPPING || VERRAS JE HUBBY MET EEN SEXY SETJE

Nog even meiden dan is het alweer 14 Februari en dat betekend je geliefde verassen. Sommige stellen geven elkaar een kaartje met een lieve, smeltende tekst terwijl andere stellen juist flink uitpakken met Valentijndag. Van grote cadeaus tot mooie lingerie. met de laatste verwen je niet alleen je hubby maar ook meteen jezelf  ;-)Bij hunkemoller slaag je natuurlijk meteen voor dat spannende setje om de lakens onveilig te gaan maken! Wij hebben de leukste setjes voor je uitgekozen. Zit er een favoriet voor je bij, klik dan meteen op de foto om deze te bestellen. Happy Shopping!
Bestel je nu je favoriet voor 5 Februari dan betaal je geen verzendkosten bij een minimale besteding van € 25,00Babydoll € 34,99
Balconette BH € 24,99


Voorgevormde BH € 27,99
Camiset € 24,99
Voorgevormde BH € 27,99 String  € 12,99
Push up BH € 29,99 String €  9,99
Strapless BH € 27,99 String € 12,99
Slipdress € 24,99


Heb jij je hubby wel eens verast met een sexy setje?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.