Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

LOVELY SHOPPING || SANS-ONLINE .NL

Vandaag hebben we weer een lovely shopping tip voor je. Je maakt kennis met de online fashion webshop Sans online dameskledingSans Online is de webshop voor hem en haar boordevol merkkleding voor kleine prijsjes. Wil je meer weten over Sans online? Lees dan gauw verder.Je vind hier betaalbare kleding en een hoop verschillende merken zoals Only, Vero Moda, Vila en EDC. De webshop is erg overzichtelijk, zo kun je makkelijk het item vinden waarnaar je opzoek bent. Bij alle items vind je een goede omschrijving van het betreffende item. Voorbeeld zie je hieronder.Goede en duidelijk foto's, Aan de linkerkant vind je de prijs, de beschikbare maten en verkrijgbare kleuren.

Het winkelmandje is ook goed overzichtelijk. Je kunt items makkelijk verwijderen die je achteraf toch niet wilt bestellen. Ook kun je een actiecode invoeren mocht je deze hebben. Onderin kun je zien dat je een account aan moet maken voordat je het item kunt bestellen.

Betalen en Bezorging


Je kunt op veel manieren bij Sans Online betalen, iDeal, overboeking, Master card, Visa card. Heb jij een bestelling geplaatst boven de €10,00 dan word je bestelling gratis geleverd mits je in Nederland woont. Daarbovenop komt voor 16:00 besteld dan heb je de volgende dag al jou bestelling in huis! Zoek jij dus op de valreep nog een nieuwe outfit dan weetje zeker dat je alles optijd in huis hebt bij Sans Online.

Retourneren
Binnen 7 dagen kun jij je aankopen retourneren aan Sans Online als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoop bedrag van je retourbestelling krijg je binnen 3 dagen weer teruggestort op je rekening.

Bereikbaarheid
Je kunt Sans Online benaderen via het telefoonnummer of email adres wat vermeld staat in de webshop.

Aangezien we de winter straks weer ver achter ons laten staan gaan we je nu niet de dikke wollen truien maar over de nieuwste Dames T-shirts  laten zien die je kunt vinden bij Sans Online. Hieronder zie je onze favorieten. .

Only € 19,95
Vila € 19,95
Vero Moda € 16,95 
Vero Moda € 21,95

Op Sans Online vind je nog veel meer leuke Dames T-shirts. Je kunt ze maar beter nu alvast inslaan voor je straks achter in de rij kan aansluiten want voor je het weet laat het zonnetje zich weer zien. Voor die tijd wil je natuurlijk wel een zomer garderobe hebben ingeslagen!

Happy shopping!

Heb jij al eens iets besteld bij Sans Online of ben je dit van plan te gaan doen na dit artikel? Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen.