Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

LOVELY SHOPPING || SANS-ONLINE .NL

Vandaag hebben we weer een lovely shopping tip voor je. Je maakt kennis met de online fashion webshop Sans online dameskledingSans Online is de webshop voor hem en haar boordevol merkkleding voor kleine prijsjes. Wil je meer weten over Sans online? Lees dan gauw verder.Je vind hier betaalbare kleding en een hoop verschillende merken zoals Only, Vero Moda, Vila en EDC. De webshop is erg overzichtelijk, zo kun je makkelijk het item vinden waarnaar je opzoek bent. Bij alle items vind je een goede omschrijving van het betreffende item. Voorbeeld zie je hieronder.Goede en duidelijk foto's, Aan de linkerkant vind je de prijs, de beschikbare maten en verkrijgbare kleuren.

Het winkelmandje is ook goed overzichtelijk. Je kunt items makkelijk verwijderen die je achteraf toch niet wilt bestellen. Ook kun je een actiecode invoeren mocht je deze hebben. Onderin kun je zien dat je een account aan moet maken voordat je het item kunt bestellen.

Betalen en Bezorging


Je kunt op veel manieren bij Sans Online betalen, iDeal, overboeking, Master card, Visa card. Heb jij een bestelling geplaatst boven de €10,00 dan word je bestelling gratis geleverd mits je in Nederland woont. Daarbovenop komt voor 16:00 besteld dan heb je de volgende dag al jou bestelling in huis! Zoek jij dus op de valreep nog een nieuwe outfit dan weetje zeker dat je alles optijd in huis hebt bij Sans Online.

Retourneren
Binnen 7 dagen kun jij je aankopen retourneren aan Sans Online als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoop bedrag van je retourbestelling krijg je binnen 3 dagen weer teruggestort op je rekening.

Bereikbaarheid
Je kunt Sans Online benaderen via het telefoonnummer of email adres wat vermeld staat in de webshop.

Aangezien we de winter straks weer ver achter ons laten staan gaan we je nu niet de dikke wollen truien maar over de nieuwste Dames T-shirts  laten zien die je kunt vinden bij Sans Online. Hieronder zie je onze favorieten. .

Only € 19,95
Vila € 19,95
Vero Moda € 16,95 
Vero Moda € 21,95

Op Sans Online vind je nog veel meer leuke Dames T-shirts. Je kunt ze maar beter nu alvast inslaan voor je straks achter in de rij kan aansluiten want voor je het weet laat het zonnetje zich weer zien. Voor die tijd wil je natuurlijk wel een zomer garderobe hebben ingeslagen!

Happy shopping!

Heb jij al eens iets besteld bij Sans Online of ben je dit van plan te gaan doen na dit artikel? Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen.