Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

LOVELY SHOPPING || SANS-ONLINE .NL

Vandaag hebben we weer een lovely shopping tip voor je. Je maakt kennis met de online fashion webshop Sans online dameskledingSans Online is de webshop voor hem en haar boordevol merkkleding voor kleine prijsjes. Wil je meer weten over Sans online? Lees dan gauw verder.Je vind hier betaalbare kleding en een hoop verschillende merken zoals Only, Vero Moda, Vila en EDC. De webshop is erg overzichtelijk, zo kun je makkelijk het item vinden waarnaar je opzoek bent. Bij alle items vind je een goede omschrijving van het betreffende item. Voorbeeld zie je hieronder.Goede en duidelijk foto's, Aan de linkerkant vind je de prijs, de beschikbare maten en verkrijgbare kleuren.

Het winkelmandje is ook goed overzichtelijk. Je kunt items makkelijk verwijderen die je achteraf toch niet wilt bestellen. Ook kun je een actiecode invoeren mocht je deze hebben. Onderin kun je zien dat je een account aan moet maken voordat je het item kunt bestellen.

Betalen en Bezorging


Je kunt op veel manieren bij Sans Online betalen, iDeal, overboeking, Master card, Visa card. Heb jij een bestelling geplaatst boven de €10,00 dan word je bestelling gratis geleverd mits je in Nederland woont. Daarbovenop komt voor 16:00 besteld dan heb je de volgende dag al jou bestelling in huis! Zoek jij dus op de valreep nog een nieuwe outfit dan weetje zeker dat je alles optijd in huis hebt bij Sans Online.

Retourneren
Binnen 7 dagen kun jij je aankopen retourneren aan Sans Online als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoop bedrag van je retourbestelling krijg je binnen 3 dagen weer teruggestort op je rekening.

Bereikbaarheid
Je kunt Sans Online benaderen via het telefoonnummer of email adres wat vermeld staat in de webshop.

Aangezien we de winter straks weer ver achter ons laten staan gaan we je nu niet de dikke wollen truien maar over de nieuwste Dames T-shirts  laten zien die je kunt vinden bij Sans Online. Hieronder zie je onze favorieten. .

Only € 19,95
Vila € 19,95
Vero Moda € 16,95 
Vero Moda € 21,95

Op Sans Online vind je nog veel meer leuke Dames T-shirts. Je kunt ze maar beter nu alvast inslaan voor je straks achter in de rij kan aansluiten want voor je het weet laat het zonnetje zich weer zien. Voor die tijd wil je natuurlijk wel een zomer garderobe hebben ingeslagen!

Happy shopping!

Heb jij al eens iets besteld bij Sans Online of ben je dit van plan te gaan doen na dit artikel? Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen.